Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Απόστολος Τζιτζικώστας: Ποια στελέχη της ΝΔ τον τίμησαν στα εγκαίνια των γραφείων του (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Τα γραφεία του στην Αθήνα εγκαινίασε το βράδυ της Πέμπτης ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος διεκδικεί την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Βασικό σύνθημα της καμπάνιας του είναι “Τολμάμε, αλλάζουμε, κερδίζουμε”.

Κώστας Μαρκόπουλος ,Νότης Μηταράκης και Σίμος Κεδίκογλου περίμεναν τον Απόστολο Τζιτζικώστα στα γραφεία του για να του ευχηθούν καλή επιτυχία στον αγώνα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ.Τζιτζικωστας γνώρισε την αποθέωση απο τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ και μίλησε για μια νέα σελίδα για την παράταξη με τη νέα γενιά στην πρώτη γραμμή.

Στην στοά της οδού Πανεπιστημιου έδωσε το παρών και ο Κωστας Ζουράρις που είχε εγκάρδιο χαιρετισμό με τον περιφέρειαρχη Κεντρικής Μακεδονίας και του μίλησε και για τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ.

Το παρών στη συγκέντρωση έδωσε και ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, καθώς και άλλα στελέχη της ΝΔ, όπως οι κύριοι Κωνσταντόπουλος,Μαρκόπουλος, Κιλτίδης και Σαμπαζιώτης.

“Τολμάμε, αλλάζουμε και κερδίζουμε”, είπε σε δηλώσεις του ο Απόστολος Τζιτζικώστας, τονίζοντας ότι “Πρώτα πρέπει να αλλάξουμε τη Νέα Δημοκρατία και να την μεγαλώσουμε. Αλλάζουμε πρώτα εμείς για να εμπνεύσουμε όλη τη χώρα…”.

 Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε