Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αποσύρεται από υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων ο Τεντόμας και στηρίζει Μπακογιάννη

Χρήστος Τεντόμας

Μπορεί ο Γιώργος Βουλγαράκης να είναι πολύ κοντά στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για το Δήμο Αθηναίων, ωστόσο ο επίσης προερχόμενος από τη ΝΔ κι επί χρόνια δημοτικός σύμβουλος – Χρήστος Τεντόμας αποχωρεί από την προεκλογική κούρσα.

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Χρήστος Τεντόμας με ανάρτησή του στο Facebook, θα στηρίξει τον Κώστα Μπακογιάννη και, προφανώς, θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του, «Αθήνα Ψηλά».

Όπως αναφέρει ο Χρήστος Τεντόμας “Η πρωτοβουλία πολιτών «Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ» γεννήθηκε από τη θέληση όλων μας να παλέψουμε καθημερινά για την Αθήνα, γνωρίζοντας ότι αυτό γίνεται μόνο όταν γνωρίζεις τις γειτονιές της, τα προβλήματά της, τις ανάγκες των ανθρώπων της. Η φιλοδοξία μας ήταν και παραμένει, η πόλη που ζούμε να αλλάξει σελίδα, να αφήσει πίσω της όσα την υποβαθμίζουν και να γίνει καθαρή, ασφαλής, οργανωμένη και όμορφη”.

Και ο κ. Τεντόμας συνεχίζει: “Αυτή ήταν και παραμένει η μοναδική μας φιλοδοξία και είναι αυτή που μας οδήγησε να πάρουμε την απόφαση να στηρίξουμε το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη. Με τον Κώστα μας συνδέει το κοινό όραμα για την Αθήνα και η δέσμευση ότι αυτό θα υλοποιηθεί.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της πρωτοβουλίας πολιτών «Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ»”.

 Η ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Τεντόμας:ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις