Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Αποτελέσματα εκλογών 2015 – Καμμένος: Δώσαμε άνισο αγώνα απέναντι σε δημοσκόπους πληρωμένους δολοφόνους

Αποτελέσματα εκλογών 2015 – Καμμένος: Δώσαμε άνισο αγώνα απέναντι σε δημοσκόπους πληρωμένους δολοφόνους

Σφοδρή επίθεση στους δημοσκόπους για τους οποίους χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις για το αποτέλεσμα των εκλογών εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος.

«Ο ελληνικός λαός σήμερα αποφάσισε. Έδωσε μία πατριωτική ψήφο εμπιστοσύνης στο αύριο. Αποφάσισε ότι από εδώ και πέρα δεν θα παρέχεται ασυλία, όπως είχαν μάθει στη μεταπολίτευση. Προχωράμε στη νέα μέρα με νηφαλιότητα, με ενωμένους τους Έλληνες. Προχωράμε στη νέα διακυβέρνηση, που έχει ως στόχο την έξοδο της Ελλάδας από την πολιτική της ύφεσης, της λιτότητας και της ανεργίας», είπε ο κ. Καμμένος στην ομιλία του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την είσοδο του κόμματός του στην Βουλή.

Και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, οι οποίοι παρά τον ανελέητο πόλεμο που δεχτήκαμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, για μια ακόμα φορά μας όρισαν ως εγγυητές για τη διακυβέρνηση, για την ομαλότητα, για την πρόοδο του τόπου.  Δίνω την υπόσχεση ότι θα τηρήσουμε την εντολή τους. Από αύριο το πρωί, με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, θα προχωρήσουμε σε μία κυβέρνηση που θα βγάλει την Ελλάδα από τα μνημόνια, θα τελειώσει την πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης. Θα έρθει η ανάπτυξη και κυρίως η εμπιστοσύνη στην πατρίδα μας που πρέπει να δείξουμε πρώτοι απ’ όλους εμείς οι Έλληνες. Κάναμε πραγματικότητα την εθνική συμφιλίωση. Το χθες τελείωσε. Δεν θα καταφέρουν να μας κερδίσουν τους Έλληνες με τη διχόνοια. Θα ενωθούμε άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές καταγωγές, αλλά με μία αγάπη, ένα στόχο, την Ελλάδα. Η Ελλάδα ξεκινά μια νέα μέρα τη Δευτέρα το πρωί. Μια νέα πορεία».

Ο κ. Καμμένος είπε ακόμα: «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που μας εμπιστεύτηκαν. Τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, τους βουλευτές, τα στελέχη μας, τους απλούς πολίτες, που έδωσαν έναν τεράστιο αγώνα. Έναν αγώνα άνισο, απέναντι σε δημοσκόπους, πληρωμένους δολοφόνους, απατεώνες της μεταπολίτευσης, οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα μας ήθελαν εκτός Βουλής. Χαρακτηριστικό είναι το περίφημο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το οποίο μέχρι χθες μας έδειχνε στο 1,7%. Χαρακτηριστικό είναι, επίσης, ότι κάποιοι μέχρι σήμερα το μεσημέρι επέμεναν ότι η διαφορά των δύο κομμάτων είναι στο 1,7%. Γνώριζαν τα αποτελέσματα, αλλά προσπαθούσαν να προστατεύσουν εκείνους που τους πλήρωναν, τους νταβατζήδες της μεταπολίτευσης. Πρέπει να γνωρίζουν ότι από αύριο δεν θα έχουν πλέον την εξουσία αυτού εδώ του τόπου. Την επανέκτησε με δημοκρατικές διαδικασίες ο ελληνικός λαός».

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε: «Εύχομαι η Παναγία να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια, οι Ελληνίδες και Έλληνες να ξαναβρούμε την ελπίδα, το χαμόγελο. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε οι εγγυητές για το αύριο. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την οικογένειά μου που μου στάθηκε σε όλον αυτόν το αγώνα, σε αυτόν τον πόλεμο τον οποίο διεξήγαγαν τα κέντρα που δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και επιθέσεις κατά των οικογενειών μας, της δικής μου και του Αλέξη Τσίπρα.
Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα γλέντια στη Μύκονο με τις σαμπάνιες των 60 χιλιάδων ευρώ τελείωσαν. Τα πάρτι με τα λεφτά της Εθνικής Τράπεζας, με τα θαλασσοδάνεια, τελείωσαν. Όλα αυτά θα γυρίσουν πίσω μαζί με τις μίζες των εξοπλιστικών, μαζί με τα «μαύρα» ταμεία της μεταπολίτευσης».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε