Πολιτική

Αποτελέσματα εκλογών 2015: Με τη Μπέτυ ο Τσίπρας στην Κουμουνδούρου… φτιάχνει κυβέρνηση

Με τη σύντροφο της ζωής του Μπέτυ Μπαζιάνα, όπως και τον περασμένο Ιανουάριο, έφτασε λίγο μετά τις 20:00 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας. Πανηγυρικό το κλίμα στην Κουμουνδούρου μετά τα exit poll αλλά... περιμένουν και τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Αλέξης Τσίπρας, που συνοδευόταν από τη Μπέτυ Μπαζιάνα η οποία φορούσε ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν από νωρίς συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Κουμουνδούρου.






Αφού χαιρέτισε πολλούς από τους παρευρισκόμενους, ο Αλέξης Τσίπρας ανέβηκε στον 7ο όροφο της Κουμουνδούρου, όπου έχει επαφές στενού του συνεργάτες, όπως ο Αλέκος Φλαμπουράρης, για τις επόμενες κινήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας θα έχει μέσα στις επόμενες ώρες τις πρώτες επαφές του με το σχηματισμό κυβέρνησης.


Δείτε όλα τα Live αποτελέσματα εκλογών 2015

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ευρωπαϊκό μοντέλο και στις διατακτικές σίτισης, ζητά το ΠΑΣΟΚ
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τονίζουν ότι η μηνιαία παροχή σίτισης στην Ευρώπη αντιστοιχεί μεσοσταθμικά στο 20% του κατώτατου μισθού, ενώ στην Ελλάδα περιορίζεται στο 12%-13%, κατατάσσοντας τη χώρα στην τελευταία θέση
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Νέο επεισόδιο στην κόντρα Λατινοπούλου - Παϊτέρη: Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής θυμήθηκε την ερώτηση του στον Τσακνή «αν είναι γύφτος»
Η κόντρα που ξεκίνησε από τηλεοπτικό πάνελ μεταφέρεται στα social media, με την πρόεδρο της Φωνής Λογικής να ανασύρει παλαιότερη συνέντευξη του τραγουδιστή
Παϊτέρης και Λατινοπούλου 5
Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: «Οι τιμές της βενζίνης και του ντίζελ έχουν ήδη υποχωρήσει, παρακολουθούμε στενά την αγορά»
Ο πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ελληνικής συμμετοχής σε διεθνή αποστολή για τα Στενά του Ορμούζ και αποκάλυψε προχωρημένες συζητήσεις με την Ουκρανία για drones
Κυριάκος Μητσοτάκης 85