Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αποτελέσματα εκλογών 2015: Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές βλέπει ο Νίκος Παππάς

Αποτελέσματα εκλογών 2015: Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές βλέπει ο Νίκος Παππάς

Την βεβαιότητα του για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές εξέφρασε ο πρώην υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μιλώντας το πρωί στο MEGA.

   

«Νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με καθαρή διαφορά» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Θέλουμε να είμαστε τόσο ισχυροί ούτως ώστε να μην μας έχει κανένας και τα δύο χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη». Ο κ. Παππάς εκτίμησε ότι είναι εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ.
«Αυτός είναι ο στόχος μας. Νομίζω ότι μπορούμε να τον κατακτήσουμε κι αν δεν τον κατακτήσουμε θα είμαστε τόσο κοντά, ούτως ώστε κανένας να μη μπορεί να πάρει την ευθύνη να σύρει τη χώρα σε νέες εκλογές» ανέφερε.
Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα προέβλεψε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι στη Βουλή και το πιο πιθανό σενάριο είναι η επανάληψη του κυβερνητικού συνασπισμού που υπήρχε και στην προηγούμενη περίοδο. Πάντως, υπογράμμισε ότι σε κάθε περίπτωση «η χώρα θα κυβερνηθεί», ενώ επανέλαβε την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ.
«Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Η χώρα ή θα έχει κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ή θα έχει κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ» υποστήριξε. Ερωτηθείς σχετικά με τον ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση είπε ότι θα καταργηθεί. «Είναι σαφές, το έχουμε ζητήσει από την προηγούμενη Δευτέρα» ανέφερε ο κ. Παππάς, υποστηρίζοντας ότι «ήταν η βασική γραμμή πίεσης των δανειστών». Σε ό,τι αφορά την υπόθεση Φλαμπουράρη τόνισε ότι είναι «απολύτως επαρκείς και η τεκμηρίωση και οι απαντήσεις» του πρώην υπουργού.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε