Πολιτική

Αποτελέσματα εκλογών 2015: Τα ποσοστά που “βλέπει” η Κουμουνδούρου

Φτάσαμε αισίως τέσσερις μέρες πριν από τις εκλογές και στις κλειστές συσκέψεις που δίνουν και παίρνουν στα αρχηγεία των κομμάτων συζητείται εντόνως το... αποτέλεσμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια τέτοια έγινε και στην Κουμουνδούρου μετά το debate ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όπου στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν τις εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα των εκλογών.

Σύμφωνα λοιπόν με τους “εκλογολόγους” της Κουμουνδούρου, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα με 3,5 μονάδες μπροστά από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία, δεν θα ξεπεράσει το 29%.

Τρίτο κόμμα θεωρούν ότι θα είναι η Χρυσή Αυγή με μονοψήφιο ποσοστό, τέταρτο κόμμα το ΚΚΕ, για την πέμπτη και έκτη θέση παλεύουν Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ και αμέσως μετά το κόμμα του Β. Λεβέντη.

Μάχη για να μπουν στη Βουλή, σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις, δίνουν η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη (και της Ζωής Κωνσταντοπούλου) αλλά και ο μέχρι πρότινος κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Καμμένος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: «Δεν φωτίζουμε μόνο τον Λευκό Πύργο, φωτίζουμε ολόκληρη τη Μακεδονία»
Με τη «Μισιρλού» η φωταγώγηση του ιστορικού μνημείου - Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα η ειδική τελετή για το εμβληματικό μνημείο της συμπρωτεύουσας
Λευκός Πύργος
41
Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη που διέκοψε τον Παπαστεργίου στον αέρα: «Με γείωσε για να απαντήσει στον Κυριάκο;»
Ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την ώρα που βρισκόταν σε ζωντανή ραδιοφωνική σύνδεση - Η αυθόρμητη αντίδραση της δημοσιογράφου
Κυριάκος Μητσοτάκης και Δημήτρης Παπαστεργίου 5
Διονύσης Τεμπονέρας για Pizza Fan: Πάρτε μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους
Ο τομεάρχης Εργασίας της ΕΛΑΣ ζητά τη χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, αλλά και τη θέσπιση πλαισίου προστασίας για αντίστοιχες περιπτώσεις εργοδοτικής αφερεγγυότητας ή παρανομιών
Διονύσης Τεμπονέρας, ΕΛΑΣ
Μητσοτάκης από Κιλκίς: «Θέλουμε 40άρια στις εκλογές, δεν μπορούμε να ρισκάρουμε με ακυβερνησία»
Ο πρωθυπουργός έθεσε τα διλήμματα για τις κάλπες του 2027, αναφέρθηκε στη φοροδιαφυγή και στις υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης, περιοδεία Κιλκίς 37