Πολιτική

Αποτελέσματα εκλογών 2023 – Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης: Μάχη ψήφο με ψήφο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα αποτελέσματα των εκλογών έβγαλαν ήδη νικητές σε όλες τις περιφέρειες. Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης οι υποψήφιοι περιμένουν καθώς η διαφορά τους είναι οριακή…

Ο «γαλάζιος αντάρτης» Χριστόδουλος Τοψίδης προηγείται με τον Χρήστο Μέτιο που έχει τη στήριξη της ΝΔ να βρίσκεται πίσω του οριακά. Με την ενσωμάτωση στο 91% ο κύριος Τοψίδης συγκεντρώνει 50,88% και ο Χρήστος Μέτιος που ήταν μέχρι πρότινος Περιφερειάρχης 49,12%.

Πιο αναλυτικά η διαφορά τους είναι 3.000 ψήφοι. Στενοί συνεργάτες των δύο υποψηφίων βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με εκπροσώπους τους, σε εκλογικά κέντρα για να μάθουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα τελικά αποτελέσματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Έντονος τσακωμός ανάμεσα σε Κωνσταντοπούλου και Παυλόπουλο: «Λειτουργείτε ως φερέφωνο του Θεοδωρικάκου» – «Δεν δέχομαι επιθέσεις»
Η λογομαχία ξεκίνησε όταν οι δημοσιογράφοι της ζήτησαν να ολοκληρώσει τον συλλογισμό της, τη στιγμή που μιλούσε για την υπόθεση Θεοδωρικάκου και τα Τέμπη, λόγω περιορισμένου χρόνου
Άκης Παυλόπουλος, Βασίλης Χιώτης, Ζωή Κωνσταντοπούλου
Διπλωματικό μπρα ντε φερ Ελλάδας – Τουρκίας στον ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Άκυρο και ανυπόστατο» λέει η Αθήνα, «ισχύει από το 2019» απαντά η Άγκυρα
Ο πρέσβης Αχμέντ Γιλντίζ της Τουρκίας υποστήριξε ότι «το Συμβούλιο αυτό δεν είναι δικαστήριο οριοθέτησης θαλάσσιων ζωνών»
H Αγλαΐα Μπαλτά 82
Προεκλογικό μήνυμα Μαρινάκη από Θεσσαλονίκη: «Για να κερδίσεις, παίζει ρόλο και το όραμα που δίνεις για τα επόμενα χρόνια»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έθεσε στο επίκεντρο το κυβερνητικό έργο - Η απάντηση στην αντιπολίτευση για τη συγκέντρωση Κασιδιάρη στον ίδιο χώρο με την εκδήλωση της ΝΔ
Παύλος Μαρινάκης