Πολιτική

Αποτελέσματα εκλογών – Αιγάλεω: Δήμαρχος με… 54 ψήφους διαφορά ο Γιάννης Γκίκας

Η μάχη για το δήμο του Αιγάλεω στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών που έγιναν την Κυριακή (02.06.2019) ήταν ένα από τα… απόλυτα θρίλερ της βραδιάς.

Ο Γιάννης Γκίκας νίκησε τον Δημήτρη Μπίρμπα και εξελέγη δήμαρχος στο Αιγάλεω, με τη μάχη τους να αποδεικνύεται σε θρίλερ για γερά νεύρα.

Ο νέος δήμαρχος Αιγάλεω επικράτησε με μόλις 54 ψήφους διαφορά από τον αντίπαλό του! Με ποσοστό 50,11%, ο Γιάννης Γκίκας, που υποστηρίχθηκε από τη Νέα Δημοκρατία, πήρε 11.921 ψήφους, ενώ ο Δημήτρης Μπίρμπας με ποσοστό 49,89% πήρε 11.867 ψήφους.

Η μάχη των δυο είχε χαρακτηριστικά θρίλερ από την πρώτη Κυριακή, όταν ο Γιάννης Γκίκας «έκοψε» πρώτος το… νήμα με  8.515 ψήφους (ποσοστό  26,04%), 20 (!) περισσότερους από τον Δημήτρη Μπίρμπα, που είχε λάβει  8.495!

Δείτε τα αποτελέσματα στο δήμο Αιγάλεω

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για τις εξελίξεις με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και η απάντηση για το 2015: «Κάποιους δεν τους βολεύει η αλήθεια»
«Ποιος φοβάται την αλήθεια για το 2015; Είναι αυτοί που μας έχουν οδηγήσει στον πάτο των 27 σε ό,τι αφορά τη σύγκριση του κατά κεφαλήν εισοδήματος ή της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός
Αλέξης Τσίπρας 30
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ας είμαστε ειλικρινείς, αποτύχαμε – Οι διάλογοι προκαλούν οργή»
«Όποιος αποδεδειγμένα έλαβε ευρωπαϊκούς πόρους που δεν δικαιούται θα κληθεί να τους επιστρέψει» - «Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε πρακτικές που παραπέμπουν σε συναλλαγές για λίγους σταυρούς»
Κυριάκος Μητσοτάκης 168