Πολιτική

Αποτελέσματα εκλογών – Αιγάλεω: Δήμαρχος με… 54 ψήφους διαφορά ο Γιάννης Γκίκας

Η μάχη για το δήμο του Αιγάλεω στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών που έγιναν την Κυριακή (02.06.2019) ήταν ένα από τα… απόλυτα θρίλερ της βραδιάς.

Ο Γιάννης Γκίκας νίκησε τον Δημήτρη Μπίρμπα και εξελέγη δήμαρχος στο Αιγάλεω, με τη μάχη τους να αποδεικνύεται σε θρίλερ για γερά νεύρα.

Ο νέος δήμαρχος Αιγάλεω επικράτησε με μόλις 54 ψήφους διαφορά από τον αντίπαλό του! Με ποσοστό 50,11%, ο Γιάννης Γκίκας, που υποστηρίχθηκε από τη Νέα Δημοκρατία, πήρε 11.921 ψήφους, ενώ ο Δημήτρης Μπίρμπας με ποσοστό 49,89% πήρε 11.867 ψήφους.

Η μάχη των δυο είχε χαρακτηριστικά θρίλερ από την πρώτη Κυριακή, όταν ο Γιάννης Γκίκας «έκοψε» πρώτος το… νήμα με  8.515 ψήφους (ποσοστό  26,04%), 20 (!) περισσότερους από τον Δημήτρη Μπίρμπα, που είχε λάβει  8.495!

Δείτε τα αποτελέσματα στο δήμο Αιγάλεω

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στα 8,5 λεπτά/kWh το ρεύμα για τους αγρότες, επιστροφή του ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου στην αντλία - Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση
Τη μείωση της τιμής του ρεύματος για τους αγρότες που δεν έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στα 8,5 λεπτά/kWh, την επιστροφή του ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου στην αντλία και αποζημιώσεις 100% από τον ΕΛΓΑ ανακοίνωσε η κυβέρνηση
Η ανακοίνωση των μέτρων της κυβέρνησης για τους αγρότες
120