Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης στο newsit.gr

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης στο newsit.gr

Μπορεί επίσημα αποτελέσματα να μην έχουμε ακόμα από τη ΝΔ, αλλά η πρώτη δυάδα είχε ξεκαθαρίσει από νωρίς το βράδυ λίγο μετά και το κλείσιμο της κάλπης με το newsit.gr να μεταδίδει πρώτο τον μεγάλο νικητή του Α γύρου, δηλαδή τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και δεύτερο με τον οποίο θα αναμετρηθεί στον Β’ γύρο, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εκεί, λίγο πριν τις 10 το βράδυ και ενώ είχαν ψηφίσει και οι τελευταίοι μετά τις 2 παρατάσεις που είχαν δοθεί στην εκλογική διαδικασία, οι περισσότεροι έδιναν θρίλερ για την δεύτερη θέση και μάχη ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Το newsit.gr επέμενε από την πρώτη στιγμή όσον αφορά στα αποτελέσματα των εκλογών της ΝΔ, ότι ξεκάθαρα στην δεύτερη θέση είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με διαφορά από τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Και όπως αποδείχθηκε έτσι και ήταν. Η δημοσιογραφική ομάδα του newsit.gr θα ήθελε να σας ευχαριστήσει και πάλι για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε στην χθεσινή εκλογική βραδιά. Όπως σε όλα τα μεγάλα γεγονότα που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας, θα σας ενημερώνουμε έγκαιρα και με ταχύτητα.

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε