Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Συγκινημένος ο Κ. Μητσοτάκης δήλωσε παρών στο δεύτερο γύρο

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Συγκινημένος ο Κ. Μητσοτάκης δήλωσε παρών στο δεύτερο γύρο

Με σπασμένη φωνή ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους όχι που ψήφισαν εκείνον, αλλά τους 400.000 ψηφοφόρους που, όπως είπε, έδωσαν οξυγόνο στη Νέα Δημοκρατία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που τερμάτισε δεύτερος στην εκλογική διαδικασία δήλωσε πως οι 400.000 ψηφοφόροι πήραν στα χέρια τους τη Νέα Δημοκρατία και της έδωσαν οξυγόνο, ευχαριστώντας από καρδιάς όλους τους γαλάζιους ψηφοφόρους.

Όπως είπε, το μήνυμα των ψηφοφόρων ήταν και εναντίον της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα με τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να δείχνουν πως δεν θα ανεχθούν άλλα ψέματα από μία ανίκανη κυβέρνηση.

Κάλεσε όλους τους ψηφοφόρους να επανέλθουν στις κάλπες στις 10 Ιανουαρίου, δείχνοντας έτσι πως δεν τίθεται θέμα να μην υπάρξει δεύτερος γύρος.

Όπως είπε, “στις 11 Ιανουαρίου ξημερώνει μία νέα εποχή για τη ΝΔ και την Ελλάδα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη θεωρεί πως ο Άδωνις Γεωργιάδης θα τον στηρίξει στο δεύτερο γύρο, ενώ οι συνεργάτες του μιλούν για κεντροδεξιά παράταξη, κάτι που δείχνει και τις προθέσεις του για τις επόμενες ημέρες εάν είναι αυτός στο τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε