Πολιτική

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ – Τραγάκης: Αυξήθηκε η διαφορά

Σήμερα θα έχουμε το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών της ΝΔ, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης, φτάνοντας το πρωί στα γραφεία της ΝΔ στην Συγγρού.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Τραγάκης, είπε ότι μέχρι χθες βράδυ είχαμε το 80% των αποτελεσμάτων και πρόσθεσε ότι όσο ενσωματώνονται και αποτελέσματα από την Αττική η διαφορά ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ολοένα και αυξάνεται. Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει και η τελετή παράδοσης – παραλαβής στα γραφεία της ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης κάθε φορά που βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδα επιστρέφει στην τακτική της λάσπης»
Από το Παρίσι, ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι καταφεύγει στη συκοφαντία όταν πιέζεται από την ακρίβεια και τα κοινωνικά προβλήματα - Κάλεσμα συνεννόησης στις προοδευτικές δυνάμεις
Ο Αλέξης Τσίπρας 8
Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα από το Παρίσι: Φόρος στο πλουσιότερο 1% και παραγωγική ανασυγκρότηση
Η αλληλεγγύη στις γαλλικές κινητοποιήσεις, η φορολόγηση του πλούτου και η υπεράσπιση των επιλογών του 2015 συνδέονται με την πρόταση του προέδρου της ΕΛ.Α.Σ. για επιστροφή της Αριστεράς στην εξουσία.
Αλέξης Τσίπρας