Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Πότε θα ξέρουμε το νικητή!

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ:  Πότε θα ξέρουμε το νικητή!

Αποτελέσματα! Η λέξη που πλέον συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σχετικά με τις εκλογές της ΝΔ, για την ανάδειξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Πότε θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν θα υπάρχει απόψε νικητής, ή αν θα γίνει επαναληπτικός γύρος στις 10 Ιανουαρίου;

Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης έχουν “ριχτεί” από τις 07:00 το πρωί που άνοιξαν οι κάλπες, στην “μάχη” για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Η διαδικασία εξελίσσεται χωρίς τεχνικά προβλήματα, “ξορκίζοντας” το φιάσκο της 22ας Νοεμβρίου.

Από εκεί και πέρα κι εφόσον όλα δείχνουν πως η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί χωρίς… παρατράγουδα, το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στα αποτελέσματα των εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 21:00 το βράδυ αναμένεται να έχουμε μία πρώτη εικόνα σχετικά με το πρώτο εκλογικό αποτέλεσμα, ωστόσο τα πράγματα θα γίνουν ξεκάθαρα περίπου στις 23:00 το βράδυ.

Αν χρειαστεί και δεύτερος γύρος, τότε η επαναληπτική εκλογή θα διεξαχθεί την Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016. Σε τυχόν επαναληπτική εκλογή ψηφίζουν στο ίδιο εκλογικό τμήμα (δείτε εδώ πού ψηφίζετε) όσοι είχαν ψηφίσει την 20-12-2015 και με βάση την κατάσταση των ψηφισάντων της 20-12-2015 που αποτελεί τον εκλογικό κατάλογο.

Δεν ψηφίζουν σε τυχόν επαναληπτική εκλογή όσοι δεν ψήφισαν στις 20-12-2015.

Δείτε στην ιστοδελίδα της Νέας Δημοκρατιας nd.gr, όλες τις χρηστικές πληροφορίες: Τα εκλογικά κέντρα, την αίτηση εγγραφής μέλους και την εκλογική διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε