Πολιτική

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Πότε θα ξέρουμε το νικητή!

Αποτελέσματα! Η λέξη που πλέον συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σχετικά με τις εκλογές της ΝΔ, για την ανάδειξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Πότε θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν θα υπάρχει απόψε νικητής, ή αν θα γίνει επαναληπτικός γύρος στις 10 Ιανουαρίου;

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης έχουν “ριχτεί” από τις 07:00 το πρωί που άνοιξαν οι κάλπες, στην “μάχη” για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Η διαδικασία εξελίσσεται χωρίς τεχνικά προβλήματα, “ξορκίζοντας” το φιάσκο της 22ας Νοεμβρίου.

Από εκεί και πέρα κι εφόσον όλα δείχνουν πως η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί χωρίς… παρατράγουδα, το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στα αποτελέσματα των εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 21:00 το βράδυ αναμένεται να έχουμε μία πρώτη εικόνα σχετικά με το πρώτο εκλογικό αποτέλεσμα, ωστόσο τα πράγματα θα γίνουν ξεκάθαρα περίπου στις 23:00 το βράδυ.

Αν χρειαστεί και δεύτερος γύρος, τότε η επαναληπτική εκλογή θα διεξαχθεί την Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016. Σε τυχόν επαναληπτική εκλογή ψηφίζουν στο ίδιο εκλογικό τμήμα (δείτε εδώ πού ψηφίζετε) όσοι είχαν ψηφίσει την 20-12-2015 και με βάση την κατάσταση των ψηφισάντων της 20-12-2015 που αποτελεί τον εκλογικό κατάλογο.

Δεν ψηφίζουν σε τυχόν επαναληπτική εκλογή όσοι δεν ψήφισαν στις 20-12-2015.

Δείτε στην ιστοδελίδα της Νέας Δημοκρατιας nd.gr, όλες τις χρηστικές πληροφορίες: Τα εκλογικά κέντρα, την αίτηση εγγραφής μέλους και την εκλογική διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την μαύρη επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων - «Οφείλουμε στην ποντιακή κοινότητα χρέος ευγνωμοσύνης»
«Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ανατρέχουμε με συγκίνηση σε ένα από τα πιο τραγικά κεφάλαια της σύγχρονης ιστορίας: τη συστηματική εξόντωση 353.000 συμπατριωτών μας», έγραψε στα social media ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης
Νέα επίθεση Σαμαρά κατά της κυβέρνησης με βολές για την απόσυρση των Patriot από την Κάρπαθο: «Ας ξυπνήσουμε, επιτέλους»
«Η κυβέρνηση οφείλει να ζητήσει, άμεσα, έκτακτη σύγκλιση κορυφής της Ε.Ε για τις απίστευτες τουρκικές απειλές. Δεν μπορεί να παραμένουμε αδρανείς όταν η Τουρκία εκτελεί σχεδιασμούς με βάθος δεκαετιών»
Αντώνης Σαμαράς 68
Κωνσταντίνος Τασούλας: Εργαζόμαστε αδιάκοπα για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων
«Ο Ποντιακός Ελληνισμός, παρά τις αδιανόητες δοκιμασίες και τις τραγικές απώλειες που τον σημάδεψαν στις αρχές του 20ου αιώνα, κατόρθωσε να επιβιώσει βρίσκοντας καταφύγιο στη μητέρα πατρίδα»
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας
Νίκος Ανδρουλάκης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου: «107 χρόνια μετά παραμένει αναγκαίος ο αγώνας για τη αναγνώριση της σφαγής»
«Η διεθνής αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας δεν αποτελεί μόνο ένα εθνικό στοίχημα, αλλά έναν πανανθρώπινο στόχο», είναι το μήνυμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την μαύρη επέτειο
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Παύλος Μαρινάκης για Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου: «Χρέος μας η ανάδειξη της ιστορικής αλήθειας και η ηθική δικαίωση των θυμάτων»
«Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου αποτελεί ένα από τα πιο τραγικά κεφάλαια της ιστορίας του Ελληνισμού. Ένα έγκλημα που έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στη συλλογική μνήμη των απανταχού Ελλήνων», έγραψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης