Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Αποτελέσματα εκλογών – Πάτρα: Δήμαρχος ο Κώστας Πελετίδης για τρίτη φορά

Αποτελέσματα εκλογών – Πάτρα: Δήμαρχος ο Κώστας Πελετίδης για τρίτη φορά

Ο Κώστας Πελετίδης επανεξελέγη δήμαρχος στην Πάτρα. Επικράτησε όπως δείχνουν τα αποτελέσματα των εκλογών του Κώστα Σβόλη και ετοιμάζεται για την τρίτη θητεία…

Ο Κώστας Πελετίδης επιβεβαίωσε τα προγνωστικά πριν τις εκλογές και κέρδισε για 3η φορά τη μάχη στην Πάτρα. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του παρακολουθούν με ικανοποίηση τα αποτελέσματα. Η διαφορά ήταν από την αρχή της καταμέτρησης πάνω από τις 10 ποσοστιαίες μονάδες και διατηρήθηκε και στη συνέχεια.

Σε δηλώσεις του ο Κώστας Πελετίδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «συνεχίζουμε όλοι μας, οι ανάγκες της πόλης έχουν πίεση. Οι στόχοι που έχουμε βάλει για την προκοπή της πόλης μας, μας χρειάζονται όλους».

Στον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας ο Χάρης Δούκας προηγείται με 55,94% του σημερινού δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη που λαμβάνει το 44,06% των ψήφων, με την ενσωμάτωση πάνω από το 80%. 

Στη συμπρωτεύουσα ο Στέλιος Αγγελούδης έχει μεγάλο προβάδισμα με 67,22% έναντι του νυν δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα που λαμβάνει ποσοστό 32,78%, με καταμετρημένο το 75% των ψήφων. 

Στον τρίτο μεγαλύτερο Δήμο της χώρας ο νυν δήμαρχος Κώστας Πελετίδης εξασφάλισε τρίτη θητεία καθώς στο 86% των εκλογικών τμημάτων λαμβάνει το 56,61% ενώ ο αντίπαλός του Κωνσταντίνος Σβόλης το 43,39%.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις