Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Αποθέωσε τον Ψωμιάδη ο Σαμαράς

Την πρώτη τους συνάντηση με την επεισοδιακή απόσυρση της υποψηφιότητας του αδελφού του Παναγιώτη Ψωμιάδη ως αντιπεριφερειάρχη, είχαν σήμερα ο κ.Ψωμιάδης με τον Πρόεδρο της ΝΔ.

Φτάνοντας στο εκλογικό γραφείο του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ο Αντώνης Σαμαράς είπε: «Ο ενθουσιασμός που υπάρχει σήμερα εδώ «φωτογραφίζει» την αγάπη και τον ενθουσιασμό του κόσμου για μια πρώτη πετυχημένη θητεία περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, που είναι η ελπίδα για ένα αύριο δυναμικό, με ανάπτυξη, που λέγεται Παναγιώτης Ψωμιάδης».

Και συνέχισε: «αυτό προκύπτει από τα μέχρι τώρα πεπραγμένα, ενός ανθρώπου που έδωσε τον εαυτό του, τα πάντα του, δίπλα στον απλό τον κόσμο. Αυτή η εικόνα του ανθρωποκεντρικού πολιτικού εμπνέει τον κόσμο και στη Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη την κεντρική Μακεδονία είναι αυτό το οποίο θα είναι η έμπνευση και το έναυσμα για να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη, ενωμένοι, δυνατοί για να δούμε την επιτυχία που μας αξίζει και ως παράταξη, αλλά και προσωπικά του Παναγιώτη».

   Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δώρισε στον κ. Σαμαρά μια εικόνα του Αγίου Αντωνίου, ευχόμενος να τον προστατεύει, τον ίδιο και την οικογένεια του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε