Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποχωρούν Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ

Αποχωρούν Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος  Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με δυο κορυφαία στελέχη του κόμματος τον Πάνο Σκουρλέτη και το Νίκο Βούτση να αποχωρούν σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr τις επόμενες ώρες. Και οι δυο αναμένεται με δήλωσή τους να γνωστοποιήσουν σε λίγη ώρα τις προθέσεις τους.

Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Βούτσης δεν θα φτάσουν όπως όλα δείχνουν έως την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και θα φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ από σήμερα.

Μια πρόγευση για τα όσα πρόκειται να συμβούν τις επόμενες ώρες με τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε η Ελένη Καλογεροπούλου στην καθημερινή σύσκεψη του newsit.gr. 

Χθες, στην δραματική συνεδρίαση της Ομπρέλας πέρασε οριακά η πρόταση να μεταβούν αύριο στην Κεντρική Επιτροπή και αφού ακούσουν τον πρόεδρο να καταθέσουν κείμενο με τις θέσεις τους.

Όπως ήδη έχει γράψει το newsit.gr, η άποψη η οποία και επικράτησε στην Ομπρέλα, θεωρούσε ότι η ανακοίνωση αποχώρησης θα πρέπει να γίνει μέσα στην ΚΕ ώστε να πάρει μεγαλύτερη δημοσιότητα και τα στελέχη που θα αποχωρήσουν να μπορέσουν να δώσουν το στίγμα τους μέσα στην κορυφαία κομματική συνεδρίαση, παρουσία των συντρόφων τους. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις