Πολιτική

Αποχωρούν Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με δυο κορυφαία στελέχη του κόμματος τον Πάνο Σκουρλέτη και το Νίκο Βούτση να αποχωρούν σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr τις επόμενες ώρες. Και οι δυο αναμένεται με δήλωσή τους να γνωστοποιήσουν σε λίγη ώρα τις προθέσεις τους.

Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Βούτσης δεν θα φτάσουν όπως όλα δείχνουν έως την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και θα φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ από σήμερα.

Μια πρόγευση για τα όσα πρόκειται να συμβούν τις επόμενες ώρες με τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε η Ελένη Καλογεροπούλου στην καθημερινή σύσκεψη του newsit.gr. 

Χθες, στην δραματική συνεδρίαση της Ομπρέλας πέρασε οριακά η πρόταση να μεταβούν αύριο στην Κεντρική Επιτροπή και αφού ακούσουν τον πρόεδρο να καταθέσουν κείμενο με τις θέσεις τους.

Όπως ήδη έχει γράψει το newsit.gr, η άποψη η οποία και επικράτησε στην Ομπρέλα, θεωρούσε ότι η ανακοίνωση αποχώρησης θα πρέπει να γίνει μέσα στην ΚΕ ώστε να πάρει μεγαλύτερη δημοσιότητα και τα στελέχη που θα αποχωρήσουν να μπορέσουν να δώσουν το στίγμα τους μέσα στην κορυφαία κομματική συνεδρίαση, παρουσία των συντρόφων τους. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Τσουκαλάς: «Αποδεικνύει την προχειρότητα και ασυνέπεια της κυβέρνησης»
Επιπλέον σημειώνει ότι «πριν δυο εβδομάδες ανακοίνωσε μειώσεις χωρίς να εξηγεί τη μέθοδο εφαρμογής – αποδείχτηκε τελικά ότι τα διυλιστήρια θα προσέφεραν εταιρική κοινωνική ευθύνη αδιευκρίνιστης αξίας και χωρίς πραγματικό αποτύπωμα στην αντλία»
Κώστας Τσουκαλάς, ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιπλέον μείωση στο πετρέλαιο κίνησης για τον Αύγουστο με ακόμη 10 λεπτά ανά λίτρο – Στα 15 λεπτά η συνολική έκπτωση
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να παρεμβαίνει για τη στήριξη της κοινωνίας
Μητσοτάκης 92