Πολιτική

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Ο Κασσελάκης ανάγκασε τον Μητσοτάκη να φέρει το νόμο για τον γάμο των ομόφυλων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια φράση που είπε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, Άρης Σπηλιωτόπουλος, για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αναμένεται να συζητηθεί αλλά και να προκαλέσει αντιδράσεις. 

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή «Πίσω από τις Γραμμές» του Action24 ισχυρίστηκε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ανάγκασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. 

«Εμείς μείναμε συνεπείς στις ιδέες και τις απόψεις μας σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος «αγκάλιασε» την λαϊκοδεξιά».

Κληθείς να απαντήσει πως το λέει αυτό ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφερε προς ψήφιση το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, είπε: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει σημασία το τι έφερε εξαιτίας του κ. Κασσελάκη». 

Δείτε το βίντεο 

 

Στο σχόλιο του δημοσιογράφου ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε μιλήσει για την ισότητα στον γάμο πολύ πριν εμφανιστεί ο κ. Κασσελάκης και μάλιστα έχει εδώ και χρόνια οικονομικό σύμβουλο τον κ. Πατέλη ο οποίος έχει μιλήσει ανοικτά για τον γάμο του με τον σύντροφό του είπε: «Αυτό είναι και λίγο αυτό που ονομάζουμε «ροζ πολιτική» γιατί όταν είσαι 4 χρόνια κυβέρνηση και δεν το έχεις φέρει, και μας έλεγε κοιτάξτε έχω αυτόν, όχι γιατί είναι καλός αλλά γιατί είναι διαφορετικός.

Ήρθε ο κ. Κασσελάκης και αναγκάστηκε για να εμποδίσει και άλλη διαρροή να φέρει το γάμο των ομόφυλων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: Η παραδοχή του τομεάρχη Οικονομικών της ΕΛΑΣ ήταν αρκετή για να αντιληφθούμε το μέγεθος της πολιτικής εξαπάτησης
«Ο κ. Κουτεντάκης ανέφερε, τουλάχιστον τέσσερις φορές, ότι τα περιβόητα 7,5 δισ. είναι ετήσιες δαπάνες και όχι η κοστολόγηση του προγράμματος τετραετίας, όπως ψευδώς είχε ισχυριστεί ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη»
Παύλος Μαρινάκης
Δημοσκόπηση Prorata: Στις 9 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ – «Κουμπωμένοι» οι πολίτες για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη και Τσίπρα στη ΔΕΘ
Στη δημοσκόπηση της Prorata η ΝΔ καταγράφει ποσοστό 25,5%, η ΕΛΑΣ είναι δεύτερη με μία μονάδα αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας τον περασμένο Ιούλιο και το ΠΑΣΟΚ είναι τρίτο με 9%
Κάλπη 67