Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Αρκάς: Άουτς! Ποιους λέει ζώα;

Αρκάς
Φωτογραφία από Facebook / ARKAS -The Original Page

Ο Αρκάς δεν σταματά να… πυροβολεί κατά πάντων (προς κυβέρνηση μεριά) και το νέο του μήνυμα είναι… τουλάχιστον αινιγματικό.

Το τελευταίο διάστημα, ο Αρκάς έχει «λανσάρει» μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook μια σειρά από σκίτσα με τα οποία επιτίθεται ευθέως στον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα.

Με την λεζάντα «τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού«, ο γνωστός σκιτσογράφος «φωτογραφίζει» καθημερινά τον Αλέξη Τσίπρα, με σαφή υπονοούμενα για… λατρεία στην καρέκλα, για ψέματα και όχι μόνο.

Ο γνωστός σκιτσογράφος έχει ήδη απαντήσει δημόσια στο ερώτημα που του απευθύνουν οι “πολέμιοί” του. Το γιατί δηλαδή κάνει πολιτική κριτική τώρα και όχι στο παρελθόν.

Παρόλα αυτά τα επιθετικά -μέχρι και πολεμικά- σκίτσα για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση συνεχίζονται και πλέον το νέο του μήνυμα στάζει… ξανά δηλητήριο αλλά χωρίς φανερούς αποδέκτες.

Με μόλις λίγες λέξεις το μήνυμα είναι άκρως επιθετικό και αναφέρει:

“ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ: Δεν καταλαβαίνουμε αυτούς που λένε ότι ο Αρκάς άλλαξε. Με ζώα ασχολιόταν πάντα στα σκίτσα του”.

Δείτε την νέα ανάρτηση που έκανε ο Αρκάς

Για την… ιστορία, περίπου δύο ώρες νωρίτερα είχε αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του Αρκά στο Facebook κι ένα νέο σκίτσο για τον πρωθυπουργό και τα… αγγλικά του.

Δείτε το

Gepostet von ARKAS -The Original Page am Donnerstag, 7. März 2019

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις