Πολιτική

Αρκάς… βιτριολικός για Τσίπρα και συνταξιούχους!

Μια ακόμη φορά που ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς επιτίθεται στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, αυτή τη φορά με αφορμή τους συνταξιούχους.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Αρκάς δεν έχει πατήσει φρένο… ούτε στιγμή στην κριτική του απέναντι στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα. Κάτι που δε δείχνει διατεθειμένος να κάνει ειδικά τώρα, που οι εκλογές απέχουν μόλις… τέσσερις και σήμερα.

Έτσι, με ένα νέο σκίτσο του, ο Αρκάς “χτυπά” τον πρωθυπουργό, με το κεντρικό του θέμα να είναι οι συνταξιούχοι, οι παροχές και… τα παράπονα. Όλα αυτά βέβαια ενώ πριν μόλις λίγες ημέρες κατατέθηκε στους λογαριασμούς η 13η σύνταξη -κατά την κυβέρνηση- ή προεκλογικό επίδομα -κατά την αντιπολίτευση- με πολλούς συνταξιούχους να βλέπουν τελικά στο ATM λιγότερα από όσα πίστευαν (σ.σ. διαβάστε εδώ γιατί).

Στο σκίτσο, εμφανίζεται ένας άνκορμαν που λέγοντας τις ειδήσεις αναφέρει: “Στα παράπονα των συνταξιούχων ότι άλλα έταξε κι άλλα έδωσε, ο πρωθυπουργός απάντησε έκπληκτος: “Τι; Δηλαδή με πίστεψαν;””.

Δείτε το νέο σκίτσο που υπογράφει ο Αρκάς

https://www.facebook.com/352589524877216/photos/a.352594344876734/1577585715710918/?type=3&theater

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Τσουκαλάς: «Η επταετία της ΝΔ είναι η μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Ελλάδα»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι όσο και να προσπαθεί ο πρωθυπουργός να «ωραιοποιήσει την κατάσταση και να «καμουφλάρει την αλαζονεία της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η αλήθεια είναι αμείλικτη»
Κώστας Τσουκαλάς 9
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιλέγουμε τη σύγκριση αντί της σύγκρουσης – Ο κυβερνητικός απολογισμός από το 2019
«Μέσα σε αυτά τα επτά χρόνια, η Ελλάδα άλλαξε σε πολλά. Από την οικονομία και την απασχόληση μέχρι την ψηφιακή λειτουργία του κράτους, την υγεία, την παιδεία και την ενίσχυση της άμυνας»
Κυριάκος Μητσοτάκης, εφαρμογή "PosoKanei" 163