Πολιτική

Αρνείται ο ΣΥΡΙΖΑ την εξεταστική για τον Καμμένο – ”Επικοινωνιακή φούσκα” λένε οι βουλευτές του

''Όχι'' θα ψηφίσουν αύριο στην ολομέλεια της Βουλής οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον Πάνο Καμμένο, την οποία προτείνει η ΝΔ. Αυτό αποφασίστηκε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, κατά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας, στην οποία πήρε μέρος και ο Σταύρος Κοντονής. 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ, η καταψήφιση αποφασίστηκε ομόφωνα, ενώ ταυτόχρονα ”χαράκτηκε΄΄ ότι η στάση του κόμματος, η οποία θα κινηθεί σε δύο άξονες:

– Πρώτον στον ισχυρισμό ότι είναι λάθος να ζητά εξεταστική επιτροπή η ΝΔ για τους συγκεκριμένους λόγους.

– Δεύτερον οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα υπογραμμίσουν πως στόχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέσα από αυτή τη διαδικασία, είναι ο ”αντιπερισπασμός”.

Μάλιστα κατά τη συνεδρίαση τονίστηκε πως υπάρχει αδυναμία επιχειρημάτων από την πλευρά της ΝΔ, καθώς το κλείσιμο της αξιολόγησης το οποίο συνδυάστηκε με σειρά θετικών εξελίξεων – όπως έλεγαν οι βουλευτές- για την ελληνική οικονομία, της στέρησε το αφήγημα της καταστροφολογίας, το όποιο συντηρούσε για περισσότερο από ένα χρόνο.

Υπό αυτό το πρίσμα οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση του κοινοβουλευτικού οργάνου, καταλόγισαν στη ΝΔ προσπάθεια δημιουργίας ”επικοινωνιακής φούσκας”. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Ο Τσίπρας «χτίζει» κόμμα χωρίς τα βαρίδια του ΣΥΡΙΖΑ – Ανακοινώνει όργανα «σφιχτά» και ευέλικτα
Σφιχτές δομές και συνέδριο μετά τις εκλογές σχεδιάζουν στην Αμαλίας, με τον πρώην πρωθυπουργό να βγαίνει ξανά μπροστά και να αποφεύγει μοντέλα που θυμίζουν τις εσωτερικές (αν)ισορροπίες της Κουμουνδούρου
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 28
Ελπίδα για τη Δημοκρατία: Καταφεύγει σε fake news ο Μητσοτάκης για να ανακόψει την πολιτική φθορά
«Όταν ο Πρωθυπουργός μιας χώρας επιδίδεται με τόση άνεση σε τόσα πολιτικά - και όχι μόνο - ψευδή, οφείλουμε να ανησυχούμε βαθιά για κάθε μέρα που συνεχίζει να κρατά τα ηνία της χώρας μας»
Μαρία Καρυστιανού 8
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε νέο νοσοκομείο στην Κω και αναβάθμιση του λιμανιού της Ρόδου – «Εκλογές το 27, είμαστε μαραθωνοδρόμοι»
Ο πρωθυπουργός έδωσε το «πράσινο φως» στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την αξιοποίηση του κτιριακού συγκροτήματος του Παλιού Νοσοκομείου της Ρόδου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ρόδο 48
ΝΔ: Μαρινάκης, Παπαστεργίου, Ρωμανός ανάμεσα στα πρώτα ονόματα των ψηφοδελτίων – «Μπαράζ» περιοδειών από γαλάζια στελέχη
«Πρόκειται για ένα μαραθώνιο δρόμο μέχρι τις εκλογές του 2027» δηλώνουν συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι σε αυτόν τον αγώνα θα μετέχει συντεταγμένα όλη η ΝΔ
Μητσοτάκης σε εκδήλωση για τη λειτουργία του gov.gr 11