Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

«Ας μας κάνει η χάρη ο Πολύδωρας να πάει να αλιεύσει ψήφους από τη Χρυσή Αυγή»

«Ας μας κάνει η χάρη ο Πολύδωρας να πάει να αλιεύσει ψήφους από τη Χρυσή Αυγή»

Πυρά κατά του Βύρωνα Πολύδωρα μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του για το ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ – Χρυσής Αυγής από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

«Οι Χρυσαυγίτες είναι ναζί, φασισταριά και επικίνδυνοι για τη δημοκρατία και τον τόπο κι αν ο κ. Πολύδωρας τρέφει αισθήματα συμπάθειας προς τη Χρυσή Αυγή, μπορεί να μας κάνει τη χαρά και την τιμή να πάει από εκεί να αλιεύσει ψήφους», είπε η Φωτεινή Πιπιλή μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Όταν της επισημάνθηκε ότι ο Βύρωνας Πολύδωρας είναι ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, η απάντησή της ήταν… αποστομωτική: «Πολλά ιστορικά στελέχη έχουν καταστρέψει πολλά ιστορικά κόμματα», είπε και όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο διαγραφής του, απάντησε πως εκείνη δεν είναι πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αλλά πρόσθεσε με νόημα: «Την καλύτερη διαγραφή την κάνουν οι νοήμονες».

Αντίθετος με τις δηλώσεις του πρώην προέδρου της Βουλής εμφανίστηκε και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1: «Διαφωνώ, ήταν λάθος» είπε.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης σχολίασε τις δηλώσεις του Βύρωνα Πολύδωρα μέσω του Facebook: «Ο Πολύδωρας ξεπερνώντας τον Βορίδη στην ακροδεξιά στροφή προτείνει συνεργασία της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή !!! Θλιβερό και αποκρουστικό. Πολύ ωραία ξεκίνησε η νέα κεντροδεξιά !!!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιμένει ο Πολύδωρας για τη Χρυσή Αυγή – Αποκάλεσε τον Σαμαρά “Ιεροφάντη της αναδιαπραγμάτευσης” και τον εαυτό του “Κολοκοτρώνη”

Παρέμβαση Πολύδωρα στον ΣΚΑΙ: Ο κίνδυνος δεν είναι η Χρυσή Αυγή αλλά η τρόικα

Απάντηση Χ.Α. στις δηλώσεις Πολύδωρα: Δεν ξεχνάμε τις προδοσίες της ΝΔ…

Μπουρλότο στην κυβέρνηση από τον Πολύδωρα – Ζήτησε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε