Πολιτική

Ασάνζ: Υποψήφιος για το βραβείο «μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος»

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι υποψήφιος για το βραβείο «μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος» αποκάλυψε ο Στέλιος Κούλογλου. Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τη σύλληψη του συνιδρυτή των Wikileaks «απαράδεκτη»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Από τη Φλώρινα, όπου περιοδεύει, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, αναφέρθηκε στη σύλληψη από τη βρετανική αστυνομία του Τζούλιαν Ασάνζ και αποκάλυψε ότι ο Αυστραλός συνιδρυτής του Wikileaks είναι υποψήφιος για το βραβείο «για μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος», που έχει συστήσει μετά από πρωτοβουλία του η Ευρωπαϊκή Αριστερά.

Η δήλωση του Στέλιου Κούλογλου είναι η παρακάτω: “η σύλληψη του Τζούλιαν Ασάνζ σήμερα το πρωί, στην πρεσβεία του Ισημερινού, στο Λονδίνο, είναι απαράδεκτη. Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι υποψήφιος για το φετινό βραβείο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για Μάρτυρες Δημοσίου Συμφέροντος και Δημοσιογράφους, που έχει θεσπιστεί με πρωτοβουλία μου και που θα απονεμηθεί την επόμενη εβδομάδα στο Στρασβούργο”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε εντάσεις για το καλώδιο – Δεν χρειάζεται άδεια για να προχωρήσει το έργο»
«Καταρχάς, επειδή είπε ο κύριος Σαμαράς ότι 100 χρόνια η επιστροφή των οστών του Σαμουήλ αποτελεί τον πόθο των Βουλγάρων. Να πούμε ότι τα οστά ανακαλύφθηκαν το 1965»
Παύλος Μαρινάκης
Νέο χτύπημα Σαμαρά κατά της ΝΔ, ανήμερα των γενεθλίων της - «Τους πήρε το ποτάμι, αυτή τη φορά δεν μπορούν να το μπαζώσουν»
Η καυστική συζήτηση με τον Νίκο Τσούτσια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη δημιουργία νέου κόμματος, την ακρίβεια και το «μπάζωμα» μετά την παρέμβασή του για την επιστροφή των οστών του τσάρου Σαμουήλ στη Βουλγαρία
Αντώνης Σαμαράς
256
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τη Δευτέρα ξεκινά η καταγραφή των ζημιών στην Κρήτη» – Η παγκόσμια κρίση να μη γίνει αδιέξοδο για τα ελληνικά νοικοκυριά
Στο τέλος της ανάρτησής του αναφέρθηκε και στα 52 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας «Είμαστε περήφανοι για τις ιδέες, τις αξίες και τη διαδρομή μας που ξεκινούσε σαν σήμερα, στις 4 Οκτωβρίου του 1974»
Μητσοτάκης, ΝΔ 172