Πολιτική

Άσκηση Παρμενίων: Άναυδος ο Μητσοτάκης από τις εντυπωσιακές εικόνες!

Εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αφότου παρακολούθησε την τελική φάση της άσκησης "Παρμενίων 2019" στο πεδίο βολής "Αετός" στην Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος της νυχτερινής άσκησης ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε τα εξής:

“Οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων δεν παύουν να προκαλούν τον θαυμασμό όλων μας με την οργάνωση τους την ταχύτητα τους, την αποτελεσματικότητα τους και τον απαράμιλλο επαγγελματισμό τους”, τόνισε ο πρωθυπουργός και συνέχισε λέγοντας:

“Διαπίστωσα και εγώ για ακόμα μια φορά από κοντά, βράδυ σε σχετικά αντίξοες συνθήκες το αξιόμαχο και το συντονισμό όλων των μονάδων μας και την εντυπωσιακή εξοικείωση του προσωπικού μας με νέα οπλικά συστήματα αλλά και κυρίως τις ικανότητες και τις αρετές του κάθε ένστολου ξεχωριστά. Όπως βέβαια και τις ηγετικές ικανότητες των αξιωματικών μας”.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι: “Σήμερα εδώ από τον ακριτικό Έβρο γίναμε όλοι μάρτυρες του ισχυρού εθνικού φρονήματος όλων των στρατευμένων. Αυτό ήταν είναι και θα είναι το δόρυ αλλά ταυτόχρονα και η ασπίδα της πατρίδας μας”.

Επιπρόσθετα υπογράμμισε ότι: “Οι Ένοπλες Δυνάμεις παραμένουν πυλώνας ισχύος της χώρας στον αέρα στην ξηρά και στην θάλασσα και στους κυματισμούς των διεθνών σχέσεων, στις άγονες ρητορικές εξάρσεις απαντούν πάντα με ψυχραιμία με προετοιμασία και κυρίως με αυτοπεποίθηση.

Παρατηρούν και αγρυπνούν αλλά βρίσκονται πάντα σε διαρκή ετοιμότητα. Γνωρίζουν άλλωστε ότι έχουν δίπλα τους όχι μονό το διεθνές δίκαιο έχουν δίπλα τους δυνατούς συμμάχους. Έχουν δίπλα τους όμως κυρίως ενωμένο ολόκληρο τον ελληνικό λαό”.

Ο κ. Μητσοτάκης έκλεισε τον χαιρετισμό του, λέγοντας: “Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Αγαπητοί συμπολίτες μας μην έχετε καμία αμφιβολία ότι η άμυνα της χώρας βρίσκεται σε καλά, στιβαρά και στερεά χέρια. Και πάλι συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους”.

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός προέβη σε σχετική ανάρτηση στο Facebook με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

Parmenion

Parmenion

Parmenion

Parmenion

Parmenion

Parmenion

Parmenion

Parmenion

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Αλκιβιάδης Στεφανής και σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Την άσκηση παρακολούθησαν και τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής, Κ. Γκιουλέκας, Α. Δαβάκης, Α. Δημοσχάκης, Μ. Λαζαρίδης, Θ. Δρίτσας, Δ. Χαρίτος, Κ. Ζουράρις, Σ. Σακοράφα, βουλευτές και δήμαρχοι της περιοχής, εκπρόσωποι του κλήρου και ξένοι στρατιωτικοί ακόλουθοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε ο διευθυντής της «Αυγής», Σπύρος Σουρμελίδης, μετά το πρωτοσέλιδο για τον Τσίπρα: «Δεν απηχεί τις απόψεις μας» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ
«Ο πρώην πρωθυπουργός είπε ανοιχτά και ξεκάθαρα στην παρουσίαση του βιβλίου του στο Παλλάς ότι δεν επιθυμεί να μοιραστεί πλέον αποφάσεις»
Το εξώφυλλο της εφημερίδας Αυγή 44
Η πλευρά Τσίπρα απαντά στα σχόλια για τον εξώστη: Προσπαθούν να πετάξουν «τη μπάλα στην εξέδρα», το θέμα δεν είναι οι ηγεσίες
«Άλλωστε στην κοινωνία, στους πολίτες που σηκώνουν τα βάρη της σημερινής πολιτικής και όχι στις ηγεσίες των κομμάτων, απευθύνεται η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα»
Η παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα
Κώστας Καρμανλής: «Να είμαστε ευαίσθητοι και δεκτικοί απέναντι στους Έλληνες αγρότες, να τους ακούμε και να καταλαβαίνουμε την αγωνία τους»
Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση της ΣΕΚΕ και της αστικής μη κερδοσκοπική εταιρίας «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» στο δημοτικό θέατρο Ξάνθης για τον αγώνα που δίνουν οι αγρότες στα μπλόκα τις τελευταίες ώρες
Κώστας Καραμανλής 5
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ακραία μορφή διαμαρτυρίας τα μπλόκα των αγροτών, δυσκολεύουν την καθημερινότητα, δεν βοηθούν
«Οι έντιμοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, που είναι η συντριπτική πλειονότητα, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Όσα χρήματα δικαιούνται, θα τα λάβουν στο ακέραιο»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 37
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Η Ελλάδα επίκεντρο της στρατηγικής Τραμπ για ενέργεια, επενδύσεις και ΑΙ»
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην χώρα μας χαρακτήρισε τη Βόρεια Ελλάδα ως τεχνολογικό κόμβο και μίλησε για την αξιόπιστη και αναπτυσσόμενη σχέση μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ - Αναλυτικά η συνέντευξή της
Κίμπερλι Γκιλφόιλ 5