Πολιτική

“Ασπίδα” Καββαδία στην “όμορφη, 31χρονη Αχτσιόγλου”!

Με ένα... καυστικό tweet, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία, υπερασπίζεται την νέα υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.

Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης του ανασχηματισμού, οι… μηχανές αναζήτησης “πήραν φωτιά” σχετικά με την νέα υπουργό Εργασίας. Κάτι λογικό, αφού η Έφη Αχτσιόγλου είναι αφενός ένα πρόσωπο που δεν είχε τύχει μεγάλγης δημοσιότητας, αφετέρου αναλαμβάνει ένα υπουργείο τεράστιας σημασίας όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις.

Το νεαρό της ηλικίας της νέας υπουργού (σ.σ. 31 ετών) είναι το χαρακτηριστικό της που σχολιάστηκε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, με πολλούς να αναρωτιούνται κατά πόσο αυτό θα είναι τελικά προσόν στο να πετύχει ή μειονέκτημα.

Η Αννέτα Καββαδία, πάντως, έσπευσε με ένα tweet να υπερασπιστεί την Έφη Αχτσιόγλου, φέρνοντας κι ένα παράδειγμα από… Σουηδία μεριά, υπονοώντας πως υπάρχει στα σχόλια αυτά υποκρισία.

Συγκεκριμένα αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: “Γυναίκα,31 και όμορφη;Στην”πυρά”.Αχ,βρε Έφη..Δε ζούσες στη Σουηδία; 27χρονη υπ.Παιδείας,διθύραμβοι στην Ελλάδα για τις ευκαιρίες στους νέους“.

Δείτε το “τιτίβισμα”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες βολές Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Βγήκα εκτός ορίων, είναι ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει»
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης
6