Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Ασπίδα” Καββαδία στην “όμορφη, 31χρονη Αχτσιόγλου”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με ένα… καυστικό tweet, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία, υπερασπίζεται την νέα υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.

Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης του ανασχηματισμού, οι… μηχανές αναζήτησης “πήραν φωτιά” σχετικά με την νέα υπουργό Εργασίας. Κάτι λογικό, αφού η Έφη Αχτσιόγλου είναι αφενός ένα πρόσωπο που δεν είχε τύχει μεγάλγης δημοσιότητας, αφετέρου αναλαμβάνει ένα υπουργείο τεράστιας σημασίας όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις.

Το νεαρό της ηλικίας της νέας υπουργού (σ.σ. 31 ετών) είναι το χαρακτηριστικό της που σχολιάστηκε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, με πολλούς να αναρωτιούνται κατά πόσο αυτό θα είναι τελικά προσόν στο να πετύχει ή μειονέκτημα.

Η Αννέτα Καββαδία, πάντως, έσπευσε με ένα tweet να υπερασπιστεί την Έφη Αχτσιόγλου, φέρνοντας κι ένα παράδειγμα από… Σουηδία μεριά, υπονοώντας πως υπάρχει στα σχόλια αυτά υποκρισία.

Συγκεκριμένα αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: “Γυναίκα,31 και όμορφη;Στην”πυρά”.Αχ,βρε Έφη..Δε ζούσες στη Σουηδία; 27χρονη υπ.Παιδείας,διθύραμβοι στην Ελλάδα για τις ευκαιρίες στους νέους“.

Δείτε το “τιτίβισμα”

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε