Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Το αστείο Μητσοτάκη που δεν περίμενε κανείς: Με κατηγόρησαν ότι χαιρετάω κούκλες σε βιτρίνες αλλά…

Το αστείο Μητσοτάκη που δεν περίμενε κανείς: Με κατηγόρησαν ότι χαιρετάω κούκλες σε βιτρίνες αλλά…

Περιοδεία στην Ηγουμενίτσα πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκεί ο πρόεδρος της ΝΔ αστειεύτηκε με έναν τρόπο που… σίγουρα δεν περίμεναν οι συνεργάτες του.

Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με πολίτες της πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας, ενώ επισκέφτηκε και το σχολείο για ειδικές ανάγκες της πόλης.

Συνομίλησε με εκπαιδευτικούς, οι οποίοι του επισήμαναν ότι το βασικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά είναι η συνεχής αλλαγή δασκάλων.

Το σχολείο, ανέφεραν, χρηματοδοτείται μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ που έχουν διάρκεια ένα οκτάμηνο, με αποτέλεσμα, κάθε χρόνο, τα συγκεκριμένα παιδιά να αλλάζουν εκπαιδευτικούς, γεγονός που δυσκολεύει βέβαια την πρόοδο τους. «Αυτό θα αλλάξει από την επόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας» δεσμεύθηκε ο ίδιος.

Ο περίπατος στους δρόμους και το αστείο που… προκάλεσε έκπλήξη

Ο πρόεδρος της ΝΔ περπάτησε στους δρόμους της Ηγουμενίτσας όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες. Συνταξιούχος τον σταμάτησε στην αγορά λέγοντάς του πως  “δεν μας αξίζει αυτό που ζούμε, εσύ όμως αξίζεις να γίνεις Πρωθυπουργός”.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να κάνει και χιούμορ, περνώντας έξω από ένα κομμωτήριο. Χαιρετώντας δύο γυναίκες που ήταν εκεί ανέφερε αστειευόμενος:πριν ένα μήνα στη Θεσσαλονίκη με κατηγόρησαν ότι χαιρετάω τις κούκλες στις βιτρίνες, ελπίζω αυτή τη φορά να φαίνεται ότι μιλάω σε δυο πραγματικές κούκλες”, γελώντας τόσο ο ίδιος όσο και ο περίγυρός του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις