Πολιτική

Αθήνα: Ποδαρικό στο 2019 από την Άγκελα Μέρκελ!

Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ κατά πάσα πιθανότητα στις 10 - 11 Ιανουαρίου 2019, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της “Καθημερινής”.

Κατά την επίσκεψή της η Άγκελα Μέρκελ ενδέχεται να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Βασικός στόχος της επίσκεψης της Γερμανίδας καγκελαρίου είναι να δοθεί, σύμφωνα με πηγές στο Βερολίνο, τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα, ένα θετικό μήνυμα μετά την έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο.

Όπως αναφέρεται στο άρθρο στην “Καθημερινή της Κυριακής” (23.12.2018), η επιλογή της ημερομηνίας για την επίσκεψη της Μέρκελ δεν είναι τυχαία, καθώς λίγες ημέρες αργότερα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με την κυβέρνηση Ζάεφ να έχει ολοκληρώσει την προβλεπόμενη συνταγματική αναθεώρηση, η συμφωνία των Πρεσπών θα πάρει τον δρόμο για την ελληνική Βουλή!

πηγή: εφημερίδα Καθημερινή της Κυριακής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου – Μαρινάκης: «Ακραία και τοξική ρητορική»
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί με όλο και μεγαλύτερη ένταση, ακραία και τοξική ρητορική»
Παύλος Μαρινάκης
Ανδρουλάκης για την προ ημερησίας συζήτηση: «Θέλουν να καταπατήσουν τον Κανονισμό της Βουλής – Εγώ την Παρασκευή θα είμαι εκεί»
«Βουτηγμένος στη διαφθορά και αμετανόητος, ο κ. Μητσοτάκης παραβιάζει τον Κανονισμό της Βουλής», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύσκεψη για την κατάσταση στην αγορά: Από αύριο η επιδότηση diesel, γίνονται εκατοντάδες έλεγχοι
Σε ισχύ θα τεθεί στις αμέσως επόμενες ημέρες και το μέτρο του fuel pass στην βενζίνη. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται περισσότερες από 100 εταιρείες τροφίμων
Κυριάκος Μητσοτάκης