Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

“Αττική και Μακεδονία θα κρίνουν τις επόμενες εκλογές”

“Αττική και Μακεδονία θα κρίνουν τις επόμενες εκλογές”

“Οι επόμενες εκλογές θα κριθούν κυρίως, στις δυτικές συνοικίες του λεκανοπεδίου της Αττικής και στη Μακεδονία, στους ανθρώπους που επλήγησαν περισσότερο από την κρίση”, αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της Ν.Δ., Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος υποστηρίζει ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ καλύτερος από τον Αλέξη Τσίπρα στο να διαμορφώσει καλύτερες συνθήκες ζωής για την πλειονότητα των Ελλήνων»

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι το αύριο, ο Αλέξης Τσίπρας είναι το χθες. Και ο λαός το αντιλαμβάνεται», λέει.

Η έξοδος από τα Μνημόνια

Σε ερώτηση για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια ο κ. Θεοδωρικάκος υπογραμμίζει ότι «καθαρή έξοδο από τα μνημόνια και έξοδο από την κρίση μπορεί να πετύχει μόνο μια κυβέρνηση που θα μειώσει τους φόρους, θα προσελκύσει χιλιάδες ποιοτικές δουλειές στην Ελλάδα, θα προωθήσει τις ιδιωτικοποιήσεις με αποφασιστικότητα».

«Μια κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πιο άξιους Έλληνες, ενώνοντας τους πολίτες και δίνοντας νόημα αλήθειας στη λέξη ελπίδα», σημειώνει επίσης.

Αναφερόμενος στην επίλυση του ζητήματος των Σκοπίων δηλώνει απαισιόδοξος και υπογραμμίζει ότι «η κυβέρνηση διαπραγματεύεται εν κρυπτώ και ο ελληνικός λαός γνωρίζει από το 2015 ότι, όταν διαπραγματεύεται ο κ. Τσίπρας, η Ελλάδα και οι Έλληνες παθαίνει ζημιά».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις