Πολιτική

Αβραμόπουλος: «Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη ότι θα φέρει στο φως όλη τη σκευωρία»

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Ευρωπαίου επιτρόπου, Δημήτρη Αβραμόπουλου ενώπιον των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου, Ευάγγελου Ζαχαρή και Λάμπρου Σοφουλάκη.

Η κατάθεση του Δημήτρη Αβραμόπουλου ενώπιον των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου, διήρκησε λιγότερο από δύο ώρες. «Πριν από ενάμισι χρόνο, εξαρχής κατέθεσα μηνύσεις κατά των ψευδομαρτύρων και λοιπών για την υπόθεση. Δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα, δεν αναφέρθηκα σε ονόματα. Στόχος μου είναι να αποκαλυφθούν οι εμπνευστές, σκευωροί, ηθικοί αυτουργοί και συνεργοί μιας σκοτεινής υπόθεσης. Να τιμωρηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη ότι θα φέρει στο φως όλη τη σκευωρία και τα ονόματα», τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του.

Οι δύο εισαγγελείς του Αρείου Πάγου διενεργούν προκαταρκτική εξέταση μετά τις καταγγελίες του συναδέλφου τους Ιωάννη Αγγελή για παρεμβάσεις και μεθοδεύσεις στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας. Μετά τον Ευρωπαίο Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο, θα ακολουθήσουν οι καταθέσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Την Πέμπτη, θα καταθέσει ο κ. Αγγελής, οι έγγραφες καταγγελίες του οποίου αποτελούν και την βάση της έρευνας που διενεργείται στον Άρειο Πάγο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Μυλωνάκης: Κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για κατασκευασμένες τηλεφωνικές συνομιλίες και sms
«Είμαι βέβαιος ότι η Ελληνική δικαιοσύνη θα αποκαλύψει σύντομα ποιοι είναι οι δράστες και ποια είναι τα πραγματικά τους κίνητρα»
Γιώργος Μυλωνάκης
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ομόφωνη η απόφαση για την άρση ασυλίας των 11 βουλευτών της ΝΔ από την Επιτροπή Δεοντολογίας
Δείτε τα υπομνήματα που κατέθεσαν για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ - Με φυσική παρουσία βρέθηκαν στη Βουλή μόνο οι Νότης Μηταράκης και Κώστας Τσιάρας
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ομόφωνη η απόφαση για την άρση ασυλίας των 11 βουλευτών της ΝΔ από την Επιτροπή Δεοντολογίας
Ανανεώθηκε πριν 18 λεπτά
38
Στην Επιτροπή Δεοντολογίας Τσιάρας και Μηταράκης – Με υπόμνημα θα απαντήσουν οι υπόλοιποι «γαλάζιοι» βουλευτές για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ
Η κυβέρνηση, η οποία επί της αρχής λέει «ναι» στις άρσεις ασυλίας των βουλευτών της, αποφάσισε να μη θέσει κομματική πειθαρχία και τα μέλη της ΝΔ να ψηφίσουν κατά συνείδηση
τσιάρας