Πολιτική

Αβραμόπουλος: Μήνυση κατά των προστατευόμενων μαρτύρων – Να αρθεί το καθεστώς προστασίας τους

Για σκευωρία έκανε λόγο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα. Αναφερόμενος μάλιστα στα όσα ανέφεραν οι προστατευόμενοι μάρτυρες είπε πως θα ασκήσει μήνυσε σε βάρος όσων των εμπλέκουν.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον των προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση Novartis. Θα υποβάλω μήνυση και θα ζητήσω από την Άρειο Πάγο της άρση του καθεστώτος προστασίας τους ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Κομισιόν στην Αθήνα ο Επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών υποθέσεων της Ε.Ε. Ανέφερε χαρακτηριστικά:

Αυτή η υπόθεση δεν με αγγίζει με κανένα τρόπο. Εκφράζω την αγανάκτηση και λύπη μου γιατί καθώς ο δημόσιος διάλογος μονοπωλείται από μια υπόθεση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της σκευωρίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης κατά Πολάκη για ξυλοδαρμό Αθανασόπουλου: Τέτοιες συμπεριφορές στον ΣΥΡΙΖΑ είναι «ακόμα μία ημέρα στη δουλειά»
«Τα κοράκια των φαντς έχουν φτάσει τον κόσμο στα όρια του και θα δούμε άγρια πράγματα πλέον από την απόγνωση», έγραψε, ανάμεσα σε άλλα, ο Παύλος Πολάκης στο Facebook
Παύλος Μαρινάκης
Φάμελλος και Χαρίτσης ζητούν Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για τη Μέση Αναστολή – Κοινή επιστολή σε Μητσοτάκη και Τασούλα
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς επιμένουν στη θεσμική ενημέρωση και στη χάραξη «εθνικής γραμμής», χωρίς να ζητήσουν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, όπως έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Χαρίτσης και Φάμελλος
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον διευθυντή του ΠΟΥ στην Ευρώπη: «Άλματα προόδου στη δημόσια υγεία της Ελλάδας»
Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν εκτενώς πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η χώρα μας για την προστασία της ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων, ειδικά ως προς την έκθεσή τους σε βλαβερό περιεχόμενο στο διαδίκτυο
Κυριάκος Μητσοτάκης και Χανς Κλούγκε
Σωκράτης Φάμελλος: Η αποστολή δυνάμεων στην Κύπρο επιβεβαιώνει την ανάγκη για Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί δέσμευση ότι η Ελλάδα δεν θα εμπλακεί στον πόλεμο και κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «λειτουργεί ως ουρά των Τραμπ και Νετανιάχου»
Σωκράτης Φάμελλος