Πολιτική

Αβραμόπουλος: Μήνυση κατά των προστατευόμενων μαρτύρων – Να αρθεί το καθεστώς προστασίας τους

Για σκευωρία έκανε λόγο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα. Αναφερόμενος μάλιστα στα όσα ανέφεραν οι προστατευόμενοι μάρτυρες είπε πως θα ασκήσει μήνυσε σε βάρος όσων των εμπλέκουν.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον των προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση Novartis. Θα υποβάλω μήνυση και θα ζητήσω από την Άρειο Πάγο της άρση του καθεστώτος προστασίας τους ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Κομισιόν στην Αθήνα ο Επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών υποθέσεων της Ε.Ε. Ανέφερε χαρακτηριστικά:

Αυτή η υπόθεση δεν με αγγίζει με κανένα τρόπο. Εκφράζω την αγανάκτηση και λύπη μου γιατί καθώς ο δημόσιος διάλογος μονοπωλείται από μια υπόθεση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της σκευωρίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΠΑΣΟΚ «βλέπει» προανακριτική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το σκάνδαλο γιγαντώθηκε επί ΝΔ»
«Η ΝΔ γεννάει πιο πολλά σκάνδαλα από όσα αντέχει η δημόσια συζήτηση με αποτέλεσμα η ατζέντα να καταλαμβάνεται αναγκαστικά μονοθεματικά από σκάνδαλα λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Kυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ: «Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέτρα για να μην παγιωθεί νέα μεταναστευτική οδός προς την Κρήτη»
Η συνεργασία με τρίτες χώρες για εξοπλιστικά νοείται με χώρες που συμμερίζονται εξωτερική πολιτική και τις πολιτικές ασφάλειας, είπε πρωθυπουργός στέλνοντας μήνυμα στην Τουρκία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 17