Πολιτική

Αβραμόπουλος: Μήνυση κατά των προστατευόμενων μαρτύρων – Να αρθεί το καθεστώς προστασίας τους

Για σκευωρία έκανε λόγο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα. Αναφερόμενος μάλιστα στα όσα ανέφεραν οι προστατευόμενοι μάρτυρες είπε πως θα ασκήσει μήνυσε σε βάρος όσων των εμπλέκουν.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον των προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση Novartis. Θα υποβάλω μήνυση και θα ζητήσω από την Άρειο Πάγο της άρση του καθεστώτος προστασίας τους ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Κομισιόν στην Αθήνα ο Επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών υποθέσεων της Ε.Ε. Ανέφερε χαρακτηριστικά:

Αυτή η υπόθεση δεν με αγγίζει με κανένα τρόπο. Εκφράζω την αγανάκτηση και λύπη μου γιατί καθώς ο δημόσιος διάλογος μονοπωλείται από μια υπόθεση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της σκευωρίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 47
Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: Η παραδοχή του τομεάρχη Οικονομικών της ΕΛΑΣ ήταν αρκετή για να αντιληφθούμε το μέγεθος της πολιτικής εξαπάτησης
«Ο κ. Κουτεντάκης ανέφερε, τουλάχιστον τέσσερις φορές, ότι τα περιβόητα 7,5 δισ. είναι ετήσιες δαπάνες και όχι η κοστολόγηση του προγράμματος τετραετίας, όπως ψευδώς είχε ισχυριστεί ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη»
Παύλος Μαρινάκης
Δημοσκόπηση Prorata: Στις 9 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ – «Κουμπωμένοι» οι πολίτες για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη και Τσίπρα στη ΔΕΘ
Στη δημοσκόπηση της Prorata η ΝΔ καταγράφει ποσοστό 25,5%, η ΕΛΑΣ είναι δεύτερη με μία μονάδα αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας τον περασμένο Ιούλιο και το ΠΑΣΟΚ είναι τρίτο με 9%
Κάλπη 94