Πολιτική

Αχτσιόγλου: “Συνεχίζουμε στο πλευρό των εργαζομένων, από κάθε θέση”

Επί ΣΥΡΙΖΑ η ανεργία μειώθηκε περίπου 8,5 μονάδες φτάνοντας στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2011, τονίζει σε ανάρτησή της στο Twitter η εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ανάρτηση αυτή έγινε με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση της έρευνας εργατικού δυναμικού της ΕΛΣΤΑΤ για τον Απρίλιο 2019, επισημαίνοντας ότι «η αύξηση του κατώτατου μισθού και η επαναφορά των ΣΣΕ συνοδεύτηκαν με νέες δουλειές».

Συγκεκριμένα η κ. Αχτσιόγλου γράφει:

«Τον Απρίλιο 2019 η ανεργία έπεσε στο 17,6%, μειωμένη περίπου 8,5 μονάδες επί ΣΥΡΙΖΑ και στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2011. Η αύξηση του κατώτατου μισθού και η επαναφορά των ΣΣΕ συνοδεύτηκαν με νέες δουλειές. Συνεχίζουμε στο πλευρό των εργαζομένων, από κάθε θέση».

Δείτε την ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Έκθετη η κυβέρνηση με την ηλεκτρική διασύνδεση και το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Μετράμε εθνικές ήττες
Στο στόχαστρο του κόμματος Τσίπρα οι χειρισμοί Γεραπετρίτη - Η Αμαλίας ζητεί εξηγήσεις για τη μη επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία και την καθυστέρηση στην επέκταση των χωρικών υδάτων
Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ) 11
Σωτήρης Σέρμπος στο newsit.gr για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Η Ελλάδα δεν διαθέτει μόχλευση στη Λιβύη – Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη δεν αρκεί χωρίς παρουσία στο πεδίο»
Ο καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής του ΔΠΘ και πρώην διπλωματικός σύμβουλος αναλύει πώς η Τουρκία ενίσχυσε την επιρροή της, τις αδυναμίες της ελληνικής στρατηγικής και τους κινδύνους για την ηλεκτρική διασύνδεση, τα 12 ναυτικά μίλια και την Ανατολική Μεσόγειο
Χαλίφα Χαφτάρ 21