Πολιτική

Αυγενάκης: “Η Mάχη της Κρήτης αποτελεί κορυφαία στιγμή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου”

Επίσημη δήλωση έκανε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με την επέτειο για την μάχη της Κρήτης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στις εορταστικές εκδηλώσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων για την 78η επέτειο για την μάχη της Κρήτης παραβρέθηκε εκπροσωπώντας τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Γραμματέας του Κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης.

Τι είπε ο Αυγενάκης για την μάχη της Κρήτης

«Σήμερα, στους εορτασμούς για τη Mάχη της Κρήτης, τιμούμε την ανεκτίμητη προσφορά των προγόνων μας στο Έθνος και παραδειγματιζόμαστε από την μαχητικότητα και την φιλοπατρία τους. Η Mάχη της Κρήτης αποτελεί κορυφαία στιγμή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Μάχη που πέρασε με χρυσά γράμματα στην παγκόσμια ιστορία χάρη στον ηρωισμό των Κρητών που αντιμετώπισαν θαρραλέα τον πιο ισχυρό στρατό της Ευρώπης.

Τιμούμε τη μνήμη τους και αντλούμε δύναμη από τα κατορθώματά τους. Ευθύνη μας σήμερα να διατηρήσουμε αλώβητη την ιερή παρακαταθήκη που μας κληροδότησαν και να δώσουμε τις δικές μας μάχες για την ενότητα, την ομοψυχία και την πρόοδο της Πατρίδας μας», δήλωσε ο κ. Αυγενάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες παρεμβάσεις για την ακρίβεια: Ανοίγει η πλατφόρμα «posokanei» για τη σύγκριση των τιμών στα σούπερ μάρκετ
Σε συνεργασία με τη βιομηχανία, τους παραγωγούς και τα σούπερ μάρκετ, η κυβέρνηση επιδιώκει μία νέα «συμφωνία κοινωνικής ευθύνης», για τη μείωση των τιμών και την ανακούφιση των νοικοκυριών
Low angle close up color image depicting a man holding a shopping basked filled with essential fresh groceries like bread and milk in the supermarket. 34
Μαρινάκης για Τσίπρα: Αξιωματική αντιπολίτευση γίνεται ένα κόμμα όταν έρχεται δεύτερο στις βουλευτικές εκλογές
«Όποιος ισχυρίζεται από οποιοδήποτε κόμμα ότι μπορεί να πατήσει ένα κουμπί και να εξαφανίσει ή να μειώσει ως διά μαγείας την ακρίβεια, απλά κοροϊδεύει τον κόσμο»
Ο Παύλος Μαρινάκης