Πολιτική

Αυλωνίτου – Κυρίτσης: Άγρια κόντρα για τον προ Κασσελάκη ΣΥΡΙΖΑ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Μαχαίρια» έβγαλαν η Ελένη Αυλωνίτου και ο Γιώργος Κυρίτσης στο Twitter στη «σκιά» των καταιγιστικών εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται ένα βήμα πριν τη διάλυση. Οι χθεσινές διαγραφές των κκ. Σκουρλέτη, Βίτσα και Φίλη με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και σχολιασμού στο κόμμα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ελένη Αυλωνίτου παρομοίωσε τον προ Κασσελάκη ΣΥΡΙΖΑ ως «τσίρκο medrano» με τον Γιώργο Κυρίτση να σπεύδει να της απαντήσει πως «στον Τσίπρα δεν έλεγε τέτοιες μαγκές».

Με μία ανάρτησή της στο Twitter η κυρία Αυλωνίτου χαρακτήρισε «ανακαίνιση»… τα όσα συμβαίνουν στo κόμμα τα τελευταία 24ωρα, «ξορκίζοντας» τη λέξη «διάλυση».

«Μιλάνε για διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όχι κύριοι, για ανακαίνιση πρόκειται. Το κόμμα από τσίρκο Medrano, μεταμορφώνεται σ’ ένα κόμμα ανοικτό στη κοινωνία και δημοκρατικό, που σέβεται τις αποφάσεις των μελών του!», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα ήταν τσίρκο Μεντράνο μας λέει εδώ η κ. Αυλωνίτου. Στον Τσίπρα δεν θυμάμαι να έλεγε τέτοιες μαγκιές βέβαια» ήρθε η απάντησε μέσα σε λίγα λεπτά από τον Γιώργο Κυρίτση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό του Χάρη Δούκα μετά τη σφοδρή επίθεση από τον Δημήτρη Καιρίδη
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ξέφυγε χρησιμοποιώντας πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς κατά του εν ενεργεία δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, και περιγράφοντάς τον ως «τίποτα», ως «πολιτικό περιθώριο»
Χάρης Δούκας
«Μούδιασμα» στο Μαξίμου μετά το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο: Τα 73.000 ευρώ και η επίμαχη ΜΚΟ
Το επόμενο βήμα είναι η δικογραφία να διαβιβαστεί στη Βουλή, όπου ο ίδιος, κατά δήλωση του, θα ζητήσει να αρθεί η ασυλία του και η υπόθεση να πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ / ΕUROKINISSI 76