Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Αυλωνίτου – Κυρίτσης: Άγρια κόντρα για τον προ Κασσελάκη ΣΥΡΙΖΑ

Αυλωνίτου – Κυρίτσης: Άγρια κόντρα για τον προ Κασσελάκη ΣΥΡΙΖΑ

«Μαχαίρια» έβγαλαν η Ελένη Αυλωνίτου και ο Γιώργος Κυρίτσης στο Twitter στη «σκιά» των καταιγιστικών εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται ένα βήμα πριν τη διάλυση. Οι χθεσινές διαγραφές των κκ. Σκουρλέτη, Βίτσα και Φίλη με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και σχολιασμού στο κόμμα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ελένη Αυλωνίτου παρομοίωσε τον προ Κασσελάκη ΣΥΡΙΖΑ ως «τσίρκο medrano» με τον Γιώργο Κυρίτση να σπεύδει να της απαντήσει πως «στον Τσίπρα δεν έλεγε τέτοιες μαγκές».

Με μία ανάρτησή της στο Twitter η κυρία Αυλωνίτου χαρακτήρισε «ανακαίνιση»… τα όσα συμβαίνουν στo κόμμα τα τελευταία 24ωρα, «ξορκίζοντας» τη λέξη «διάλυση».

«Μιλάνε για διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όχι κύριοι, για ανακαίνιση πρόκειται. Το κόμμα από τσίρκο Medrano, μεταμορφώνεται σ’ ένα κόμμα ανοικτό στη κοινωνία και δημοκρατικό, που σέβεται τις αποφάσεις των μελών του!», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα ήταν τσίρκο Μεντράνο μας λέει εδώ η κ. Αυλωνίτου. Στον Τσίπρα δεν θυμάμαι να έλεγε τέτοιες μαγκιές βέβαια» ήρθε η απάντησε μέσα σε λίγα λεπτά από τον Γιώργο Κυρίτση.

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις