Πολιτική

Αύριο στη Βουλή τα προαπαιτούμενα με τη μορφή κατεπείγοντος

Ανήμερα της επετείου της 17ης Νοέμβρη θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, με τη μορφή του κατεπείγοντος.

 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αύριο, Τρίτη, προγραμματίσθηκε να συγκληθεί στη 1 το μεσημέρι η Διάσκεψη Προέδρων της Βουλής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση θα καταθέσει, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, νομοσχέδιο με σειρά νέων προαπαιτούμενων μέτρων (προφανώς συμπεριλαμβάνονται και αυτά που θα “κλειδώσουν” στη διαπραγμάτευση που είναι σε εξέλιξη).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προτεινόμενη από την κυβέρνηση διαδικασία που θα αναπτυχθεί θα είναι το σχετικό νομοσχέδιο να συζητηθεί την Τετάρτη, σε κοινή συνεδρίαση των αρμοδίων Επιτροπών της Βουλής, και την Πέμπτη να εισαχθεί για ψήφιση στην Ολομέλεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στο Καστελλόριζο το Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την 83η επέτειο απελευθέρωσης του ακριτικού νησιού
Ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής για το ακριτικό νησί - Το πρωί θα παρευρεθεί στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων
Κυριάκος Μητσοτάκης
Σφοδρή επίθεση Παύλου Μαρινάκη σε Αλέξη Τσίπρα: Να ζητήσει συγγνώμη ο «πρωθυπουργός των μουσαμάδων»
«Εγχειρίδιο πολιτικής απάτης» το πρόγραμμα Τσίπρα, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - «Μαζί με τον Γιώργο φεύγει μια διαφορετική εποχή», δήλωσε για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Παύλος Μαρινάκης 20