Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Αυτά είναι τα 21 μέλη της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τον Γιάννο Παπαντωνίου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ορίστηκαν τα 21 μέλη της ειδικής προκαταρτικής επιτροπής της Βουλής για τον Γιάννο Παπαντωνίου που αφορά τα εξοπλιστικά προγράμματα που χειρίσθηκε ως υπουργός.

Στην απόφαση αναφέρεται και η πρώτη προθεσμία που έλαβε η επιτροπή για να υποβάλλει το πόρισμά της και αυτή είναι η 28η Ιουνίου.
Τα 21 μέλη είναι οι βουλευτές: Θεόδωρος Δρίτσας, Χρήστος Καραγιαννίδης, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Συμεών Μπαλλής, Γιώργος Ντζιμάνης, Νίκος Ξυδάκης, Γιώργος Παπαφιλίππου, Νίκος Παρασκευόπουλος, Κωνσταντίνος Παυλίδης και Γιώργος Τσόγκας από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Από τη ΝΔ θα είναι οι Θανάσης Δαβάκης, Αναστάσιος Δημοσχάκης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Κώστας Τασούκας και Κώστας Τζαβάρας. Από την Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Ανδρέας Λοβέρδος, από τη Χρυσή Αυγή ο Γιάννης Λαγός, από το ΚΚΕ ο Θανάσης Παφίλης. Από τους ΑΝΕΛ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, από την ΕΚ ο Γιάννης Σαρίδης και από το Ποτάμι ο Σπύρος Δανέλλης.
Στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής, που ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες εκτιμούν ότι θα γίνει έως τις πρώτες ημέρες της Μ. Εβδομάδας θα εκλεγεί το προεδρείο της Προκαταρτικής και θα γίνει πρώτη συνεδρίαση για τον τρόπο εργασίας της Επιτροπής.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε