Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυτή τη φορά η αφορμή του “πολέμου” ήταν ο Χουλιαράκης!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η αλήθεια είναι πως Κυβέρνηση και Αξιωματική Αντιπολίτευση μοιάζουν να ψάχνουν καθημερινά… αφορμές για να εξαπολύσουν εκατέρωθεν επιθέσεις. Η σημερινή έχει ονοματεπώνυμο και αυτό είναι “Γιώργος Χουλιαράκης”.

Η απουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη, από την συνεδρίαση του Euro Working Group, προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία με ανακοίνωσή της επιτίθεται στην κυβέρνηση.

Χαρακτηριστικά, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως “ενώ η δεύτερη αξιολόγηση, μετά από καθυστέρηση ενός χρόνου, βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και η χώρα κινδυνεύει να χάσει την ένταξή της στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, η Κυβέρνηση ”περί άλλα τυρβάζει”.

Ο αρμόδιος Υπουργός κ. Χουλιαράκης, αντί να εκπροσωπεί τη χώρα στην κρίσιμη συνεδρίαση του Euro Working Group, αποφασίζει να εξαφανιστεί“, υπογραμμίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

“Πρόκειται άραγε για ανεκδιήγητη ανευθυνότητα ή συμβαίνει κάτι άλλο; Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη ανήκει στον κ. Τσίπρα. Οφείλει, επιτέλους, να καταλάβει πως ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να πληρώνει άλλο, ούτε την ανευθυνότητα της Κυβέρνησης, ούτε τα εσωκομματικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ”.

Ειρωνική απάντηση ΥΠΟΙΚ!

Λίγο αργότερα, εξεδόθη ανακοίνωση και από το υπουργείο Οικονομικών, με εμφανή τη διάθεση ειρωνείας.. Χαρακτηριστικά αναφέρει: “Σε συνεννόηση και συμφωνία με τον πρόεδρο του EuroWorking Group κ. Τόμας Βίζερ, στη σημερινή συνεδρίαση τη χώρα εκπροσωπεί ο αναπληρωτής του ΑΝΥΠΟΙΚ, κ. Γιώργου
Χουλιαράκη και θεσμικά αρμόδιος για το ρόλο αυτό κ. Παναγιώτης Νικολαΐδης.

Έχει συμβεί στο παρελθόν και όταν κριθεί σκόπιμο και αναγκαίο θα συμβεί ξανά στο μέλλον, όπως ισχύει σε κάθε σοβαρή χώρα”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε