Πολιτική

Αυτιάς: Νέα επίθεση με στιχάκι και… Δημοσθένη για το “κόψιμο” από το ευρωψηφοδέλτιο! video

Ο Γιώργος Αυτιάς επιτέθηκε εκ νέου στην Νέα Δημοκρατία με αφορμή το ότι δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής, χρησιμοποιώντας ένα... αυτοσχέδιο στιχάκι και μια φράση του Δημοσθένη!

Ο Γιώργος Αυτιάς… χτύπησε ξανά! Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή “Καλημέρα”, στον ΣΚΑΪ, ο γνωστός δημοσιογράφος – παρουσιαστής έριξε την… μπηχτή του για το ότι τελικά δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία.

Μόλις χθες, Σάββατο 13.04.2019, είπε στον τηλεοπτικό “αέρα” πως δεν θα είναι υποψήφιος “γιατί τρόμαξαν”, υποστηρίζοντας πως δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι είχε μαζί του 500.000 ψήφους!

[read4more]

Σήμερα, λοιπόν, Κυριακή 14.03.2019, ήρθε το δεύτερο… χτύπημα, αυτή τη φορά καθαρά επί προσωπικού για τον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Γιώργος Αυτιάς είχε καλεσμένο τον γνωστό δικηγόρο, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος λίγο πριν αποχαιρετήσει είπε πως λυπάται που ο δημοσιογράφος δεν θα κατέβει τελικά στην “αρένα” των ευρωεκλογών.

Ο Γιώργος Αυτιάς απάντησε με ένα… αυτοσχέδιο στιχάκι: “Δεν ξέρω αν ήθελε ο Θεός, μάλλον δεν ήθελε ο αρχηγός“!

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Δημητρακόπουλος του είπε πως έχει μάθει ότι ο αρχηγός, δηλαδή ο κ. Μητσοτάκης, τον… προτιμούσε στις εθνικές εκλογές και όχι στις ευρωεκλογές, με τον Γιώργο Αυτιά να… ρίχνει τους τόνους και να λέει “τον αγαπώ πολύ“.

Ο παρουσιαστής, μάλιστα, έκλεισε με… Δημοσθένη και την φράση «Προς γαρ το τελευταίον εκβάν, έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται», που σημαίνει πως «με βάση το αποτέλεσμα του τελευταίου συμβάντος κρίνονται όλα τα προηγούμενα»…

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Αυτιάς

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Οι τελευταίες δραματικές στιγμές του βουλευτή Απόστολου Βεσυρόπουλου που έπαθε ανακοπή καρδιάς και πέθανε στα 59 του
Ο θάνατός του έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη στον πολιτικό κόσμο με τα συλλυπητήρια μηνύματα να φτάνουν το ένα μετά το άλλο για την ξαφνική αυτή απώλεια
Απόστολος Βεσυρόπουλος 19
Ανδρουλάκης από τα καμένα της Πάτρας: Εξοργιστική η αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης – Η φωτιά μπήκε σε συνοικίες της 3ης μεγαλύτερης πόλης
«Μπορούμε καλύτερα και μπορούμε με πολιτική αλλαγή απέναντι σε αυτή την αλαζονική και αναποτελεσματική Κυβέρνηση» τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
Νίκος Ανδρουλάκης
4