Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Κουτσούμπας, Σοφιανός και Πρωτούλης για χαλαρό καφέ με δημοσιογράφους, καλλιτέχνες και υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Κουτσούμπας, Σοφιανός και Πρωτούλης για χαλαρό καφέ με δημοσιογράφους, καλλιτέχνες και υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης

Συνάντηση με δημοσιογράφους, καλλιτέχνες και υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης (της παράταξης του ΚΚΕ σε δήμους και περιφέρειες) είχαν ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας, Νίκος Σοφιανός, και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Πρωτούλης, μία ημέρα πριν διεξαχθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές (08.10.2023).

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης και ο Δημήτρης Κουτσούμπας είχαν στιγμές χαλάρωσης σε μπαρ των Πετραλώνων, κουβεντιάζοντας για τις εξελίξεις και απολαμβάνοντας τον καφέ τους.

Στη συνάντηση ήταν και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, ο Διονύσης Τσακνής, ο πανεπιστημιακός καθηγητής Γιάννης Μηλιός, ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος, η δημοσιογράφος και βουλευτής του ΚΚΕ, Σεμίνα Διγενή, η Έρη Ρίτσου, ο ηθοποιός Δημήτρης Τζουμάκης (υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων), η ηθοποιός και σύζυγος του αείμνηστου Κώστα Καζάκου, Τζένη Κόλλια (επίσης υποψήφια στο Δήμο της Αθήνας), η προπονήτρια στίβου, Βίκυ Μανιάτη, και ο μουσικός Γιάννης Παπαζαχαριάκης.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε αισιόδοξος για τη μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. “Θα πάμε πολύ καλά. Είμαστε αισιόδοξοι. Θα πέσουν χιλιάδες κόκκινα γαρύφαλλα αύριο στις κάλπες. Το χρειάζεται αυτό ο ελληνικός λαός, γιατί είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να παλέψει τα ζητήματα της κεντρικής εξουσίας τις αντιλαϊκές πολιτικές”, είπε χαρακτηριστικά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις