Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Αυτοδιοικητικές εκλογές – Αποστολάκης: Όπου χρειάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει τους αντάρτες της ΝΔ

Αυτοδιοικητικές εκλογές – Αποστολάκης: Όπου χρειάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει τους αντάρτες της ΝΔ

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ευάγγελου Αποστολάκη σχετικά με το ποιος θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στο δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Μιλώντας στον Action24, ο Ευάγγελος Αποστολάκης είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να στηρίξει ακόμα και αντάρτες της ΝΔ, απέναντι στους επίσημους υποψηφίους.

«Έχω την αίσθηση πως στη Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω αν έχει ανακοινωθεί, στηρίζουμε τον κ. Αγγελούδη, στην Αθήνα, τον κύριο Δούκα και από εκεί και μετά, σε κάθε περιφέρεια θα δούμε πού μπορούμε να βοηθήσουμε» είπε ο κ. Αποστολάκης, και όταν ρωτήθηκε για το αν αυτό σημαίνει και αντάρτες της ΝΔ είπε: «Όπου χρειάζεται θα το κάνουμε…», Σε διευκρινιστική ερώτηση για το εάν αυτό αφορά και τους Κωνσταντίνο Μουτζούρη (βόρειο Αιγαίο), Γιώργο Αμανατίδη (Δυτική Μακεδονία), Γιάννη Τρεπεκλή στο Ιόνιο είπε «Αυτό το να βαφτίζουμε τους αντάρτες Νέα Δημοκρατία, για να πέφτει η πινελιά του χρώματος στην περιοχή, είναι περίεργο».

Σε νέες ερωτήσεις για τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:  «Δεν έχω συνεννοηθεί με κανέναν, δεν ξέρω τις επίσημες θέσεις, αυτά που σας λέω, είναι αυτά που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Από εκεί και μετά, θα δούμε… Έχουν ανακοινωθεί αυτά. Έχει βγει ο κ. Κασσελάκης και έχει πει ποιους στηρίζει».

Ο δημοσιογράφος απόρησε λέγοντας πως δεν έχει βγει ο κ. Κασσελάκης να πει ότι στηρίζει τους αντάρτες της Νέας Δημοκρατίας, και αν υπάρχει απόφαση των οργάνων του κόμματων για στήριξη των ανταρτών της ΝΔ.

Εκεί ο κ. Αποστολάκης είπε πως «σε κάθε περίπτωση και σε κάθε περιφέρεια, συνεννοούμαστε με τις τοπικές οργανώσεις και θα δούμε εκεί τι θα στηρίξουμε και τι θα γίνει. Είναι θέμα ανθρώπων και συμβούλων που βρίσκονται εκεί. Δεν έχω ακριβή εικόνα να σας δώσω αυτή τη στιγμή, αλλά θεωρώ πως έχουμε περιθώρια να στηρίξουμε. Και θα ανακοινωθούν αυτά, θα ανακοινωθούν εγκαίρως».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις