Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτοί θα είναι οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ – Τι είπε ο Μητσοτάκης

Αυτοί θα είναι οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ – Τι είπε ο Μητσοτάκης
φωτογραφία: αρχείο Eurokinissi

Το τοπίο ξεκαθαρίζει σύντομα στη ΝΔ για τις υποψηφιότητες στις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα, όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε τη Δευτέρα (08.λ10.2018) από την Άρτα ότι στο επιτελείο της οδού Πειραιώς εξετάζουν ήδη και τις υποψηφιότητες για τις εθνικές εκλογές.

Τα δεδομένα, λοιπόν, για τους υποψηφίους, όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, είναι δύο: Πρώτον, στα ψηφοδέλτια θα συμμετάσχουν ανεξαιρέτως όλοι όσοι σήμερα είναι βουλευτές. Δεύτερον, για τα νέα στελέχη και τους νέους υποψηφίους, περιέγραψε ευκρινώς το προφίλ τους, αλλά και τις… υποχρεώσεις τους.

Καμπανάκι Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος της ΝΔ προειδοποίησε έτσι πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του αξιολογούν ήδη συμπεριφορές επίδοξων υποψηφίων και δεν θα στερήσουν σε κανέναν το δικαίωμα να λέει πως είναι υποψήφιος της ΝΔ. Όμως, αυτό που θα τον ενοχλήσει και θ’  αποτελέσει την αφορμή για “κόψιμο” από τις λίστες είναι εάν πει κάποιος ότι έχει από τώρα την έγκριση του κ. Μητσοτάκη ή του κόμματος γενικότερα.

Σε ό,τι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, επιβεβαίωσε πως η ΝΔ θα δώσει χρίσματα μόνο για τις περιφέρειες και όχι στους δήμους, καθώς τόνισε πως η ΝΔ δεν θέλει να παρεμβαίνει στο πώς θα επιλέξει να αυτοδιοικηθεί κάθε τοπική κοινωνία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις