Πολιτική

Δανέλλης από Μέγαρο Μουσικής: “Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ γράφουν Ιστορία”!

Ο Σπύρος Δανέλλης από το πάνελ της εκδήλωσης του Μεγάρου Μουσικής δικαιώνει όλες τις εκτιμήσεις ότι θα έχει ρόλο καθοριστικό στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Ο βουλευτής του Ποταμιού ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει με την ψήφο του τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ωστόσο ο κ. Δανέλλης δεν έκανε καμία αναφορά στην ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε ο Πρωθυπουργός από τη Βουλή, μετά την αποχώρηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από την Κυβέρνηση.

Τουναντίον, εξέφρασε τη στήριξή του στη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας:

Η στάση μου είναι αυτονόητη. Είναι αυτή που μου επιβάλλει η συνείδησή μου και διατυπώνω από το 1992”.

Οι Σκοπιανοί άλλαξαν αυτά που μας ενοχλούσαν. Τώρα είναι η σειρά μας. Αν επικρατήσει η μικροπολιτική, μας περιμένει απομόνωση”, συνέχισε.

[read4more]

Κάνοντας μία αναδρομή και ασκώντας σκληρή κριτική στις προηγούμενες κυβερνήσεις και στον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα, υπογράμμισε ότι “η χώρα χωρίς όνομα, αναγνωρίστηκε και αποκαλείται από όλους ως σκέτο ”Μακεδονία””, ενώ σημείωσε αναφερόμενος στο κόμμα του, ότι “πέφτει στο Ποτάμι η ιστορική ευθύνη προάσπισης του εθνικού συμφέροντος”.

“Τα πρόσωπα γράφουν ιστορία και ο Αλέξης Τσίπρας, ο Ζόραν Ζάεφ, ο Νίκος Κοτζιάς και ο Νικολά Ντιμιτρόφ γράφονται στην ιστορία”, συμπλήρωσε.

Στην εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής με τίτλο “Το στοίχημα της Συμφωνίας των Πρεσπών” και λίγα λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει την ομιλία του, έφτασε στην αίθουσα ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Τότε, ο κ. Δανέλλης σταμάτησε και αφού τον ευχαρίστησε για την “τιμητική”, όπως είπε, πρόσκληση, τόνισε ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται σε μία “εξαιρετική ημέρα, μια ηλιόλουστη ημέρα και αυτό δεν είναι τυχαίο”, αναφερόμενος, έμμεσα, στην αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διπλωματικές πηγές για τη Ρηματική Διακοίνωση της Λιβύης στον ΟΗΕ: Απορρίπτουμε κάθε ενέργεια που βασίζεται σε άκυρες και ανυπόστατες συμφωνίες
«Καμία αντίδραση δεν πρόκειται να αποθαρρύνει την ελληνική κυβέρνηση από το να ασκεί, με υπευθυνότητα και έμπρακτα, τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας»
Ο χάρτης που έδωσε η Λιβύη 37
Ρηματική διακοίνωση της Λιβύης στον ΟΗΕ αμφισβητεί τη γραμμή της Ελλάδας ακόμα και νότια Κρήτης
Το επίσημο έγγραφο της Τρίπολης δείχνει για πρώτη φορά τα όρια που θέτει η Λιβύη βάσει του παράνομου Τουρκολιβυκού Μνημονίου τα οποία εκτείνονται όχι μόνο δυτικά αλλά και νότια της Κρήτης
Ο χάρτης που έδωσε η Λιβύη 35
Κυριάκος Μητσοτάκης για την κάρτα εργασίας: «Στον τουρισμό μόνο τον Μάιο δηλώθηκαν 1000% περισσότερες υπερωρίες»
Ο πρωθυπουργός τόνισε πως τον Μάιο υπήρξε τεράστια αύξηση στις υπερωρίες και ξεκαθάρισε πως αλλάζουν και στην πράξη οι καταστάσεις λόγω της εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας εργασίας
Κυριάκος Μητσοτάκης
13