Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Debate – Εκλογές 2015 – Τσίπρας σε συνεργάτες του: Δεχτείτε ό,τι όρο βάλει ο Μεϊμαράκης!

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μπορεί ακόμη το debate των πολιτικών αρχηγών αλλά και των κ.κ. ΤσίπραΜεϊμαράκη να είναι στον αέρα, αλλά οι οδηγίες που έχει δώσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στους συνεργάτες του είναι σαφείς: ντιμπέιτ πρέπει να γίνει!

Οι οδηγίες του Αλέξη Τσίρα στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που μετέχουν στη διακομματική Επιτροπή δόθηκαν πριν από τη συνεδρίαση της Πέμπτης: μη βάλετε κανέναν όρο, είπε ο πρώην πρωθυπουργός σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη.

«Μη βάλετε κανέναν όρο στη διεξαγωγή του debate με τον Μεϊμαράκη. Ούτε ονόματα δημοσιογράφων θα προτείνετε, ούτε θα απορρίψετε ονόματα δημοσιογράφων που θα σας προτείνουν, ούτε καν θέματα ή ενότητες που θα συζητηθούν θα υποβάλετε. Δεχτείτε ό,τι θέλουν φτάνει να γίνει το debate», είπε.

Αλλά η συνεδρίαση της διακομματικής ήταν για άλλη μια φορά άκαρπη και γι’ αυτό θα υπάρξει νέα σήμερα Παρασκευή. Τα κόμματα δεν μπορούν να βρουν κοινές ημερομηνίες για το debate όλων των πολιτικών αρχηγών, ενώ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ έγινε γνωστό ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να γίνει η τηλεμαχία μετά τις 14 Σεπτεμβρίου εξαιτίας του φορτωμένου πρόγράμματός του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε