Πολιτική

Debate – Πηγές ΝΔ: Έχει απαντήσει ο Τσίπρας στον… εαυτό του

Ο Αλέξης Τσίπρας πέταξε ξανά το… γάντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη για ένα debate one on one, μετά το οριστικό ναυάγιο της τηλεμαχίας όλων των πολιτικών αρχηγών.

Το γάντι αυτό… σήκωσαν πηγές της Νέας Δημοκρατίας, που απάντησαν στον Αλέξη Τσίπρα και στην πρόκληση που απηύθυνε μέσω facebook στον Κυριάκο Μητσοτάκη με… Αλέξη Τσίπρα!

«Όσες φορές και να θέτει το ίδιο ερώτημα ο κ. Τσίπρας, έχει απαντήσει ο ίδιος στον εαυτό του: “Η πραγματοποίηση μιας ξεχωριστής τηλεμαχίας μονάχα για δύο κόμματα είναι εντελώς λάθος επιλογή, γιατί είναι υποτιμητική και προσβλητική για την ποιότητα της Δημοκρατίας στη χώρα μας”», παραπέμποντας σε video από δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από το 2012 και ένα video που κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος νέος αντιπρόεδρος στη Βουλή με 255 ψήφους – «Στο πρόσωπό μου τιμήθηκε η Κοζάνη και η Δυτική Μακεδονία»
Θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις αυτή την αποστολή, γιατί πιστεύω βαθιά ότι η Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου είναι η καλύτερη απάντηση στις προκλήσεις
Κουκουλόπουλος και Ανδρουλάκης
Παύλος Μαρινάκης: Επί της αρχής δεν είμαστε αρνητικοί στη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, έχουμε σχέδιο για όλα τα ενδεχόμενα
«Για να το κάνουμε μονομερώς πρέπει να υπάρξει άλλος ένας φόρος», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπογραμμίζοντας πως «πρέπει να γίνει στην Ευρώπη μια συζήτηση για τη μείωση του ΕΦΚ»
Ο Παύλος Μαρινάκης 17