Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Debate πολιτικών αρχηγών: Ο έντονος εκνευρισμός του Μεϊμαράκη – Όλο το παρασκήνιο

Debate πολιτικών αρχηγών: Ο έντονος εκνευρισμός του Μεϊμαράκη – Όλο το παρασκήνιο

Από πολύ νωρίς, το κλίμα ήταν τεταμένο μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και της ΕΡΤ, με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να φτάνει στο Ραδιομέγαρο για το debate, όντας πολύ δυσαρεστημένος.

Όπως μετέδωσε το MEGA, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήταν πολύ εκνευρισμένος διότι συζητήθηκε σε εκπομπή της ΕΡΤ ένα δημοσίευμα που είχε αναφορές στο πρόσωπό του.

Στελέχη του κόμματος επικοινώνησαν με τη διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης και εξέφρασαν την ενόχλησή τους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αν ήταν άλλος στη θέση του κ. Μεϊμαράκη, θα είχε εκφράσει πιο έντονα τη δυσαρέσκειά του.

Στην… πορεία, προέκυψαν και άλλα ζητήματα που ενόχλησαν τον κύριο Μεϊμαράκη, όπως η σκηνοθεσία του debate και το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας εμφανιζόταν πιο ψηλός.

“Προσπαθούν να τον ψηλώσουν, αλλά δεν ψηλώνει”, έλεγαν χαρακτηριστικά συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος στις δηλώσεις του, μετά το debate, επιτέθηκε στη διοίκηση της ΕΡΤ.

Πάντως, στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας επικρατεί ικανοποίηση για το debate, με στελέχη του κόμματος να τονίζουν ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επιβεναίωσε την υπεροχή του, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ξεπέρασε τις προσδοκίες και εμφανίστηκε ως νέος, σύγχρονος αρχηγός που είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε