Πολιτική

Δεκαπενταύγουστος – Μητσοτάκης: Αντλούμε δύναμη από την εσωτερική μας πίστη

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, παρακολούθησε σήμερα τη Θεία Λειτουργία για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο μοναστήρι της Αγίας Τριάδος, στο Ακρωτήρι Χανίων.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για την Oρθοδοξία, για τον Ελληνισμό, για όλους τους Έλληνες απανταχού της γης. Μια μέρα που αντλούμε δύναμη από την εσωτερική μας πίστη για να ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ειδικά το φετινό καλοκαίρι, μετά τις πρόσφατες τραγωδίες, αυτή η εσωτερική ανάγκη είναι ακόμα πιο έντονη. Ακόμα πιο έντονη, όχι μόνο για όσους βίωσαν την τραγωδία στο Μάτι από πρώτο χέρι, αλλά για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες που συγκλονιστήκαμε από αυτή την ανείπωτη τραγωδία. Αλλά μέσα σε αυτό το ζοφερό καλοκαίρι, ήρθε το χαρμόσυνο, το πολύ ευχάριστο νέο της απελευθέρωσης των δυο αξιωματικών μας. Ένα νέο το οποίο μας γέμισε όλους με χαρά, με αισιοδοξία και με συγκίνηση. Θέλω και πάλι, και με την ευκαιρία αυτή, να συγχαρώ πραγματικά από καρδιάς τους δύο αξιωματικούς μας αλλά και τις οικογένειες τους για το κουράγιο, τη λεβεντιά, και την αυτοπεποίθηση που έδειξαν αυτούς τους πέντε μήνες αυτής της μεγάλης ταλαιπωρίας. Και εύχομαι πραγματικά αυτό το χαρμόσυνο συμβάν να είναι η απαρχή άλλων νέων θετικών εξελίξεων για την πατρίδα μας που θα μας ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη μας και θα αποδείξουμε, με αυτό τον τρόπο, στους εαυτούς μας ότι πραγματικά αξίζουμε καλύτερα. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές κατά Κουτεντάκη της ΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 58
Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: Η παραδοχή του τομεάρχη Οικονομικών της ΕΛΑΣ ήταν αρκετή για να αντιληφθούμε το μέγεθος της πολιτικής εξαπάτησης
«Ο κ. Κουτεντάκης ανέφερε, τουλάχιστον τέσσερις φορές, ότι τα περιβόητα 7,5 δισ. είναι ετήσιες δαπάνες και όχι η κοστολόγηση του προγράμματος τετραετίας, όπως ψευδώς είχε ισχυριστεί ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη»
Παύλος Μαρινάκης