Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Δεν δίνει «γραμμή» για τον β’ γύρο στην Αθήνα ο Παύλος Γερουλάνος

Γερουλάνος

Ο Παύλος Γερουλάνος σε δήλωσή του σημειώνει πως οι συμφωνίες και οι διαφωνίες του με Ηλιόπουλο και Μπακογιάννη έγιναν σαφείς στην προεκλογική περίοδο.

«Η λογική της λειτουργίας της παράταξής μας, που γεννήθηκε και δυνάμωσε με τη στήριξη τους στις γειτονιές της Αθήνας, ο τρόπος που κάναμε τον προεκλογικό μας αγώνα αλλά και η πολιτική αντίληψη όσων συμμετέχουμε σε αυτήν την προσπάθεια δεν μας επιτρέπουν να αποπειραθούμε να κατευθύνουμε τους συμπολίτες που μας προτίμησαν στον πρώτο γύρο».

Αυτό απάντησε ο Παύλος Γερουλάνος σε ερώτηση δημοσιογράφων για τον β’ γύρο των Δημοτικών εκλογών στον Δήμο Αθηναίων.

«Είμαστε περήφανοι για τους ψηφοφόρους που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις Δημοτικές εκλογές. Είναι άνθρωποι με ελεύθερη σκέψη και κρίση, άνθρωποι  που ξεπέρασαν την πόλωση και τις κομματικές αγκυλώσεις για να αναδείξουν μια διαφορετική άποψη για την πόλη, αλλά και την πολιτική» πρόσθεσε ο κ. Γερουλάνος.

Διευκρίνισε πάντως πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά στην περίπτωση που στον β’ γύρο είχε περάσει ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

«Τότε θα ήταν πολιτική και ηθική υποχρέωση να το κάνουμε. Ευτυχώς αυτός ο κίνδυνος είναι πια μακριά.  Στον βαθμό που εμείς και η στάση μας σε όλη την εκστρατεία συνέβαλε στη μείωση των ποσοστών της εγκληματικής αυτής οργάνωσης έχουμε ήδη προσφέρει στη δημοκρατία μας και στον καλύτερο τρόπο λειτουργίας της. Θα συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια δίνοντας την μάχη κάθε μέρα σε κάθε γειτονιά», είπε ο κ. Γερουλάνος.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις