Πολιτική

Δεν έχει ζητήσει την αποχώρησή του από το υπουργείο Περιβάλλοντος ο Θόδωρος Σκυλακάκης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Διαψεύδεται από το περιβάλλον του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρου Σκυλακάκη ότι έχει ζητήσει από τον πρωθυπουργό την αποχώρηση από το υπουργείο για προσωπικούς λόγους. 

Πληροφορίες ανέφεραν το τελευταίο διάστημα ότι ενόψει του φημολογούμενου ανασχηματισμού ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρος Σκυλακάκης είχε ζητήσει να αποχωρήσει από την θέση του. Ωστόσο, αυτό διαψεύστηκε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Διονύσης Τεμπονέρας παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Συμπορευόμαστε με την πολιτική πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα»
«Ο Αλέξης Τσίπρας το έχει πράξει επιτυχημένα στο παρελθόν. Είναι ανάγκη να τον υποστηρίξουμε για να το επαναλάβει και πάλι, για να μείνει ζωντανή η μεγάλη αυτή "Υπόθεση"»
Ο Διονύσης Τεμπονέρας 35