Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Δεν… κρατήθηκε! Πολάκης: Αγιογραφούν τον Μητσοτάκη γιατί θέλουν δάνεια από τον Κυριάκο

Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (Eurokinissi)
Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (Eurokinissi)

Τι κι αν ο πρωθυπουργός παραμέρισε κομματικές μικρότητες και πήγε στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για να συλλυπηθεί τον μεγάλο του αντίπαλο, Κυριάκο Μητσοτάκη. Τι κι αν στο μήνυμά του μετά το θάνατο του πρώην πρωθυπουργού είχε αναγνωρίσει τη συνεισφορά του στην πολιτική ζωή της χώρας, ο Παύλος Πολάκης έχει διαφορετική άποψη και την είπε λίγο πριν γίνει η κηδεία του επίτιμου προέδρου της ΝΔ.

Μόνο ως ασέβεια μπορεί να εκληφθεί η κίνηση του Παύλου Πολάκη να postαρει στο Facebook κατά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη λίγες ώρες πριν από την ταφή του πρώην πρωθυπουργού. Και κατηγόρησε τα ΜΜΕ πως του έκαναν, όπως είπε, την “αγιογραφία” γιατί ήθελαν… δάνεια και λεφτά από τον γιο του!

Ο Παύλος Πολάκης ενημέρωσε πως… κρατιόταν, κρατιόταν αλλά μίλησε τελικά. Και είπε: «Κρατιέμαι αλλά δεν γίνεται. Δεν είναι πολλοί που αγάπησαν ξαφνικά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (ο λαός έχει μνήμη). Είναι πολλά τα ΜΜΕ που φτιάχνουν αγιογραφίες καθώς περιμένουν διαφήμιση και δάνεια από τον Κυριάκο …(έχει πέσει πείνα μαύρη τον τελευταίο χρόνο). Αλλά δεν ψηφίζουν μόνο αυτά στην κάλπη το 2019…..», έγραψε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε