Πολιτική

Δεν πάει στο Ιράκ ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Αναβλήθηκε το ταξίδι του

Αναβλήθηκε τελικά το προγραμματισμένο ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Ιράκ και συγκεκριμένα για το Ερμπίλ και την Βαγδάτη.

Η αναβολή έγινε μετά τις επιθέσεις με drones στην στο αεροδρόμιο της Ερμπίλ, κοντά στο Αμερικανικό προξενείο το βράδυ της Τρίτης (06.07.2021).

Το βράδυ της Δευτέρας σημειώθηκε κι άλλη επίθεση με drone παγιδευμένο με εκρηκτικές εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη, που όμως καταρρίφθηκε από τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας C-RAM που έχουν εγκαταστήσει οι Αμερικανοί για την προστασία του στρατιωτικού και διπλωματικού προσωπικού τους.

Από την αρχή του 2021 έχουν σημειωθεί σχεδόν πενήντα επιθέσεις εναντίον αμερικανικών συμφερόντων στο Ιράκ, όπου παραμένουν ανεπτυγμένοι 2.500 στρατιωτικοί των ΗΠΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διπλό beef Ανδρουλάκη με Γερουλάνο και Δούκα στην Πολιτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ - «Η ώρα για αλλαγές είναι τώρα»
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος εξέφρασε την αγωνία του για την πορεία του πολιτικού σχεδιασμού, ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων επέμεινε στη διεξαγωγή προκριματικών εκλογών
Ο Παύλος Γερουλάνος και ο Χάρης Δούκας
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη: Ανεύθυνη και επικίνδυνη η τακτική διαστρέβλωσης και κοπτοραπτικής του
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε σαφείς αιχμές για τη στρατηγική της Χαριλάου Τρικούπη, λέγοντας ότι «το κόμμα του κ. Ανδρουλάκη αρχίζει να αποκτά όλες τις κακές συνήθειες των νέων συνοδοιπόρων του»
Παύλος Μαρινάκης