Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Δεν θέλουμε τα λεφτά του κράτους λέει η Χρυσή Αυγή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ανεξάρτητη από την κρατική χρηματοδότηση δηλώνει η Χρυσή Αυγή μετά τις κινήσεις στη Βουλή για διακοπή της υπό το βάρος των εξελίξεων και των συλλήψεων της ηγετικής ομάδας για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

Μάλιστα η Χρυσή Αυγή λέει ότι δαπάνησε τα ποσά που έχει λάβει ως τώρα σε συσσίτια και ενισχύσεις απόρων. Ωστόσο όλα τα οικονομικά της οργάνωσης μπαίνουν εκ νέου στο μικροσκόπιο των αρχών καθώς υπάρχουν ενδείξεις για μαύρο χρήμα από παράνομες ενέργιες.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

Η Χρυσή Αυγή έχει προ πολλού καταθέσει πρόταση Νόμου για την κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης όλων των κομμάτων. Όσα χρήματα λάβαμε μέχρι σήμερα τα διαθέσαμε ως επί το πλείστον για την υποστήριξη απόρων και ανέργων συμπατριωτών μας. Η Χρυσή Αυγή, που δεν στηρίχτηκε ποτέ στο κρατικό χρήμα, έχει ελεγχθεί πολλάκις από ορκωτούς λογιστές και δεν έχει βρεθεί καμία οικονομική ατασθαλία ή μυστική και παράνομη πηγή χρηματοδότησης. Κόντρα στον βρώμικο πόλεμο κράτους και παρακράτους θα συνεχίσουμε το πολύπλευρο κοινωνικό μας έργο, τα συσσίτια και τις δωρεές χρημάτων για κοινωφελείς σκοπούς.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε